FeaturedHaberler

Toyota GR Supra, bir efsaneyi geri döndürüyor




Cenevre Otomobil Fuarı’nda yeni Supra’yı tanıtacağına dair ipuçları veren Toyota, sürpriz yaparak efsane modelin yarış konseptini duyurdu. Toyota GR Supra ile ilgili tüm detaylar haberimizde!

Efsanenin ayak izleri: Toyota GR Supra

2002 yılında yollara veda eden Toyota Supra, otomobil tutkunlarının da baskısıyla yavaş yavaş geri dönüyor. Cenevre’de yeni yarış konseptini duyuran Japon marka, bu konsept ile tanıtılması muhtemel bir Supra’nın nasıl görüneceğine dair ipuçları veriyor. Gazoo Racing tarafından oluşturulan araç, ağırlık azaltımı için pek çok fedakarlıkta bulunmuş. Plastik yan camlar, kompozit gövde materyalleri ve karbon fiber kapı iskeleti bunlardan en dikkat çekenleri.

Bu parçaların yenilenme sebebini ise takla kafesi ve yangın söndürme tertibatı gibi güvenlik detaylarının araca ek ağırlık yapması olarak açıklayabiliriz. Gelecek ay Gran Turismo oyununda kullanılabilecek Toyota GR Supra’nın merakla beklenen yol versiyonu ise kısa süre sonra aramızda olacak.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu