FeaturedHaberler

Lynk&Co 03 Sedan kamuflaj altında görüntülendi




Geely grubunun en yeni markası olan Lynk&Co, ilk modeli 01 SUV’dan sonra yoluna hız kesmeden devam ediyor. Markanın yeni modeli Lynk&Co 03 Sedan, kamuflajlı olarak görüntülendi.

Lynk&Co 03 Sedan, yeni Volvo S40 hakkında ipuçları verebilir

Geçtiğimiz yılın sonunda satışlarına başlanan Lynk&Co 01 SUV, ilk haftasında yaklaşık 10.000 adetlik ön sipariş ile başarılı bir başlangıç yapmıştı. Bu başarının ardından yeni modellerini planlayan marka, 03 Sedan’ı geliştirmeye devam ediyor. SUV abisinin sportif genlerini taşıyan araç, LED çift far düzeni ve bumeranga benzer stop grubuyla dikkat çekiyor.

Yeni Volvo S40‘ın da kullanacağı CMA platformu üzerine inşa edilen Lynk&Co 03 Sedan, bu açıdan kardeşiyle boyutsal olarak benzerlik gösterecek. Kaputunun altında 1.5 litre hacminde bir hibrit motor taşıması beklenen aracın tamamen elektrikli bir versiyonu da satışa sunulabilir. Ayrıca Alcantara deri koltuklar, dijital gösterge paneli ve büyük bir multimedya ekranı 03 Sedan kullanıcılarını bekliyor olacak.

01 SUV modelini ilk olarak Çin’de online olarak satışa sunan Lynk&Co, önümüzdeki yıl Avrupa ve Amerika pazarına açılmayı planlıyor. Markanın bu bağlamda 02 SUV ve 03 Sedan modellerini yıl sonunda tanıtmasını beklediğimizi söyleyebiliriz.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu