Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Huawei Mate RS, Porsche ortaklığı ile tanıtıldı!




Huawei, lüks kullanıcı kitlesine hitap eden yeni akıllı telefon modeli Mate RS’i duyurdu. Porsche tasarımcılarının elinden çıkan Huawei Mate RS, mobil kullanıcı deneyimini en üst seviyeye taşıyor!

Porsche tasarımcılarının elinden çıktı: Huawei Mate RS!

“Porsche Design” etiketine sahip olan Mate RS, Mate 9 ve Mate 10 modellerinin ardından işbirliğinin üçüncü modeli olarak yer alıyor. Huawei P20 Pro modelinin tasarım olarak evrilmiş hali olan cihaz, Porsche tasarımcılarının dokunuşları ile farklı bir tarz yakalamış. Tasarım yönünden arka tarafında fiziksel parmak izi okuyucu bulunan telefon, istenirse ekrana yerleştirilen okuyucudan da açılabiliyor.

6 inç boyutunda Quad HD OLED ekrana sahip olan Huawei Mate RS, gücünü 8 çekirdekli Kirin 970 işlemciden alıyor. Mate RS’in 6 GB RAM ve 256/512 GB depolama seçenekleri dikkat çekerken, asıl büyük sürprizi cihazın kameraları yapıyor. Arka tarafında 40+20+8 megapiksel çözünürlüğe sahip Leica lensli üçlü kamera, DxOMark kamera testinden 109 puan almayı başarmış. Telefonun ön kamerasının da 24 megapiksel çözünürlüğe sahip olduğunu belirtelim.

4000 mAh kapasiteli bataryaya sahip olan Mate RS, Android 8.1 Oreo işletim sistemi yüklü şekilde geliyor. Porsche yetkililerinin “Mobil cihazların 911 GT3 RS’i” olarak adlandırdığı telefon, fiyatıyla da bu unvanı hak edecek gibi görünüyor. Zira cihazın 256 GB depolamaya sahip versiyonu 1.800 dolar, 512 GB’lık versiyonu ise 2.200 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu