FeaturedHaberler

Ferrari 488 Pista, “harika” sesiyle Ring’de görüntülendi




Ferrari, geçtiğimiz ay tarihinin en güçlü V8 modeli olan 488 Pista’yı duyurmuştu. Araç resmi olarak duyurulsa da kamuflajlı testlerine devam ediyor. Nürburgring’de yakalanan Ferrari 488 Pista ile ilgili detaylar haberimizde!

Ferrari 488 Pista, motor sesi ile adeta bir resital sunuyor

Buradaki haberimizden tüm detaylarını bulabileceğiniz 488 Pista’nın özelliklerinden kısaca bahsetmek gerekirse; kaputunun altında 3.9 litrelik bir biturbo V8 motor taşıyor. 711 beygir güç ve 770 Nm tork sunan araç, bu anlamda İtalyan markanın en güçlü V8 otomobili olmayı başarıyor. Son olarak saatte 340 km’ye kadar hızlanabilen Pista’nın 0-100 değerinin ise 2.85 saniye olduğunu belirtelim.

Canlı olarak pistte haşarı bir fare gibi görünen Ferrari 488 Pista, homurtulu motor sesi ile izleyenlerini büyülüyor. Viraj performansı oldukça başarılı olan aracın bu özelliğini, 488 GTB’ye göre %20 arttırılmış yere basma gücünden aldığını söylemek yanlış olmaz.

Dilerseniz sözü fazla uzatmadan sizi Ferrari’nin mühendislik harikası (bir F40 değil 🙂) otomobili ile baş başa bırakalım.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. Asıl ustalar bizim sanayilerde, adam tofaş kuş serisine bir egzoz sistemi yapıyor vallahi bu ferrarinin aynısı 🙂

  2. Otomobilin sesi güzel ancak alışılagelmiş Ferrari sesinden farklı
    Sesi Mercedes V8 turbo motoru andırıyor Ferrari'den ziyade

  3. Şu soba borusundan gelir gibi ses gelen araçlara ayrı kılım yahu, ses dediğin ciğerden çıngıraklı gelecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu