FeaturedHaberler

2019 Mercedes-Benz B-Serisi yeni yüzüyle görüntülendi




MPV segmenti, son yıllarda crossover sınıfının genişlemesiyle beraber eski cazibesini kaybetmeye başladı. Mercedes-Benz, buna rağmen B-Serisi’nin yeni jenerasyonunu yollara çıkarmaya kararlı!

Mercedes-Benz B-Serisi, yenilenen yüzüyle ortaya çıktı

Ağır kamuflaj altında görüntülenen yeni B-Serisi ile ilgili dikkat çeken ilk konu tavan yüksekliği oluyor. Bir önceki jenerasyona göre tavanı belirgin bir şekilde yükseltilen otomobilin başarılı olan baş mesafesi daha da iyileştirilmiş. Kamuflajın altından gördüğümüz kadarıyla gündüz farları tampona alınan aracın farları ise halojen gibi görünüyor. Seri üretim versiyonunda bu farların yerini LED farların almasını bekliyoruz.

Mercedes-Benz B-Serisi’nin arka bölümünde ise düşük eşiğe sahip bir bagaj kapağı göze çarpıyor. Yükleme ve boşaltmada büyük kolaylık sağlayacak bagaj kapağının yanında stop lambaları da yeniden tasarlanmış. İç mekanı ile ilgili pek bir bilgi bulunmayan aracın tıpkı yeni A-Serisi gibi MBUX merkezli bir yapıda olması bekleniyor.

Kaputunun altında 1.3 litrelik benzinli ve 1.5 litrelik dizel motorun yer almasının beklendiği araç, 7 ileri otomatik şanzıman ile eşleşecek. Son olarak aracın 2019’un ilk çeyreğinde tanıtılacağını belirtelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Son zamanlarda hormonlu arabalar* popüler olsa MPVlere ilgi hâlâ var…

    * “Hormonlu arabalar” derken tabii ki crossover arabalardan bahsediyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu