FeaturedHaberler

Fiyatıyla dudak uçuklatan Bugatti Divo ortaya çıkıyor




Volkswagen grubunun hiper spor otomobil markası Bugatti, önümüzdeki günlerde yeni bir model duyurmaya hazırlanıyor. Fransız markanın en yeni canavarı Bugatti Divo, ortalığı karıştırmaya geliyor!

Yeni Bugatti Divo, yüksek performansıyla etkileyecek!

Bugatti tarafından doğrulanan Divo, adını Fransız yarış pilotu Albert Divo’nun soyadından alıyor. Chiron’a göre hafifletilen araç, markanın verdiği bilgiye göre yüksek yere basma gücü ile tam bir pist makinesi olacak. Ayrıca Bugatti’nin yeni ve güçlü tasarım dilinin de bu model ile resmen ortaya çıkması bekleniyor.

24 Ağustos tarihinde Amerika’da duyurulacak olan araç ile ilgili bilinen teknik bir veri bulunmuyor. Ancak açıklanan 5 milyon Euro’luk resmi satış fiyatı, yeni Divo’nun oldukça önemli bir model olacağını gözler önüne seriyor. Son olarak 40 adet üretilecek Bugatti Divo’nun, bir önceki model olan Chiron’un altında konumlanacak özel bir versiyon olabileceğini de belirtelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu