FeaturedHaberler

Yeni Toyota Supra, Goodwood’da şov yaptı!




Bir süredir merakla beklenen yeni Toyota Supra, hayranlarına yüzünü ilk kez Goodwood Hız Festivali’nde gösterdi. Festivalin en çok dikkat çeken modeli olan yeni Supra ile ilgili detaylar haberimizde!

Yeni Toyota Supra, yüzünü ilk kez Goodwood’da gösterdi!

İngiltere’de düzenlenen Goodwood Hız Festivali, özel ve farklı otomobilleri bir araya getiriyor. Toyota’nın yeni nesli yıllardır beklenen spor otomobili Supra da A90 kodlu prototipiyle festivalde boy gösterdi. Artık üretimden önceki son versiyonu olduğu kesinleşen araç, karışık kamuflajıyla ince detaylarını gizlemeyi başarmış. Bunun yanı sıra, sürücü koltuğunda oturan pilot da yeni Supra’nın yeteneklerini açığa çıkarmamak için otomobili fazla zorlamıyor.

Yeni Toyota Supra’nın kaputunun altında BMW üretimi 3.0 litrelik bir V6 motorun yer alması bekleniyor. 335 beygir güç ve 500 Nm tork üreten motor, çift kavramalı otomatik bir şanzıman ile desteklenecek. Daha az güç isteyenler için ise 248 beygirlik 2.0 litre dizel motor seçenekler arasında bulunacak.

Bu yılın son çeyreğinde tanıtılacak olan yeni Supra’nın önümüzdeki yılın başında yollarda olmasını bekleyebiliriz. Aracın fiyatı konusunda doğrulanmış bir bilgi bulunmasa da, Avrupa’da 60.000 dolar düzeyinde bir fiyat etiketinin olabileceği konuşuluyor.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Yıllardır ha çıktı ha çıkacak haberleri yüzünden beklentileri karşılamayacak ve büyük bir hayal kırıklığı yaşatacak.

  2. Ne arabaymış be bir tanıtamadınız. Altı üstü bir araba tanıtacaksınız görende zanneder uzay mekiği falan yaptılar onu tanıtacaklar. Supra meselesi iyice yılan hikayesine dönmeye başladı..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu