FeaturedHaberler

Sportif ve elektrikli: Karşınızda Nissan Leaf Nismo!




Nissan’ın elektrikli hatchback modeli Leaf, Amerika ve Avrupa kıtalarında oldukça başarılı satış rakamlarına sahip. Başarılı modelin sportif versiyonu olan Nissan Leaf Nismo, artık yollara çıkmaya hazır!

Nissan Leaf Nismo, markanın ilk elektrikli sportif otomobili oldu

Japon markanın performans birimi olan Nismo, son olarak 2013 yılında Juke modeli için özel bir versiyon duyurmuştu. O tarihten bu yana yeni bir model üzerinde çalışmayan birimin en güncel modeli ise Leaf oldu. 34 yıllık bölümün ilk elektrikli modeli olan Nissan Leaf Nismo, ağırlıklı olarak tasarım ve sürüş dinamikleri tarafındaki geliştirmelere odaklanıyor.

40 kWh’lik bataryasını ve stok elektrikli motorunu koruyan Leaf Nismo, özel bir performans çipi barındırıyor. Bu güncelleme sayesinde hızlanma performansı artan aracın süspansiyonları ve elektrik destekli direksiyonu da elden geçirilmiş. Tasarım tarafında ise iç ve dış mekanda Nismo adına uygun olarak kırmızı ağırlıklı sportif dokunuşlar göze çarpıyor.

Yeni Nissan Leaf Nismo, ilk etapta ay sonunda ana vatanı Japonya’da satışa sunulacak. Aracın Avrupa ve Amerika pazarına gelip gelmeyeceği ise şu anlık belirsizliğini koruyor.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Vizyoner Nissan bayilerimizi tebrik ediyorum akaryakıtın oldukça pahalı elektriğin ise bir o kadar ucuz olduğu ülkemize elektrikli nissan getirmeyerek oldukça yenilikçi adımlar atıyorlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu