FeaturedHaberler

Otokar’dan dev anlaşma!




Otokar, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bir açıklama yaptı.

Otokar, taktik tekerlekli zırhlı araçlar ile bu araçların yedek parça, eğitim ve entegre lojistik destek hizmetlerinin satışını kapsayan 28,9 milyon dolarlık yeni bir ihracat bağlantısını kesinleştirdi.

Şirketimiz, taktik tekerlekli zırhlı araçlar ile bu araçların yedek parça, eğitim ve entegre logistik destek hizmetlerinin satışını kapsayan 28,9 milyon dolar bedelli yeni bir ihracat bağlantısını kesinleştirmiştir. Söz konusu sipariş ile ilgili teslimatların 2018 yılı sonunda başlayarak 2019 yılı ilk çeyreğinde tamamlanması planlanmaktadır.” ifadelerine yer verildi.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Anlaşma hangi ülke ile yapıldı, kaç adet, hangi model aracı kapsıyor?

    KAP bilgi veriyorlar onu da yarım yamalak veriyorlar. İlginç bir durum söz konusu. İnternette yaptığım araştırmalarda da sitede ki kadar bildirim mevcut.

    GS futbolcusunu 30 milyon €' ya sattı diye KAP'a bildirimde bulunsa, şirket hisselerini yukarı itecek bir hareket söz konusu olur, hangi futbolcuyu, hangi ödeme şartları altında kime satığını belirtmese bunun adı sadece spekülasyon olmaz mı bunun cezası var. Ben mi yanlış biliyorum bilemedim.

    1. Aynı şey mi GS nin iyi futbolcuyu satma ihtimali de var oyununu etkiler yani spek olur lakin sonuçta Zırhlı araç satın kaybedecek birsey yok her türlü olumludur yani sıkıntı olmaz

    1. Başlangıç iyidir. 20 milyar dolarla başlamayacagimiz kesindir ama sizin bu kendi memleketinizi aşagilamaniz ne zaman bitecek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu