FeaturedHaberler

ABD’de Audi Q5 ve Q7 segmentlerinin en iyi SUV’ları seçildi




Audi’nin SUV modelleri Q7 ve Q5, ABD’de otomobillerin birçok kritere göre değerlendirildiği Kelly Blue Book Ödülleri’nde segmentlerinin en iyi otomobilleri seçildi

Çin’in ardından dünyanın en büyük otomobil pazarına sahip ikinci ülke olan ABD’de 1926 yılından bu yana otomobillerinin gerçek satış fiyatlarının değerlendirilmesi ve fiyat-fayda analizinde bir otorite olarak kabul edilen Kelly Blue Book şirketi tarafından verilen Best Buy Awards sahiplerini buldu.

Audi’nin iki SUV modeli Q7 ve Q5, Los Angeles Otomobil Fuarı öncesinde açıklanan ödüllerde, segmentlerinin en iyi otomobilleri seçildi. “Audi Q5 Kompakt Lüks SUV segmentinde”, Audi Q7 ise “Orta Boy Lüks SUV segmetinde” en iyi otomobil seçilerek, “2019 Kelly Blue Book Best Buy Ödülleri’ne layık görüldü.

Kelly Blue Book’tan yapılan açıklamada, Audi Q5’nin “inovatif teknolojisi, quattro dört tekerden çekiş sistemi, sıra dışı tasarımı ve yakıt ekonomisi”, Audi Q7’nin ise “üst sınıf kalitesi ve tasarımı ile konforlu sürüşü” nedeniyle ödüle layık görüldüğü belirtildi.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. yeni Q7 kaliteli, teknolojik ve konforlu olabilir ama tasarımsal olarak bence eski Q7 kadar çekici ve popüler olamadı. Heyecan yaratmayan, bakışları üzerinde toplamayan kaba küt bir tasarıma sahip. Ülkemizde ise 1 milyonun üzerindeki fiyatıyla zaten eski satış rakamlarına ulaşması hiç ama hiç mümkün değil.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu