FeaturedHaberler

Cadillac, geleceğini elektrik ile şekillendirecek




Amerikalı lüks otomobil markası Cadillac, elektrikli aktarmaya sahip ilk modelini duyurdu. Şimdilik konsept sürümde olan crossover, markanın geleceğini elektrik teknolojisi ile şekillendirecek!

Cadillac, crossover ile elektrik teknolojisine geçiyor!

General Motors’un 2017’de duyurduğu elektrikli araç platformuna bağlı olan konsept, bu plandaki 11 yeni modelin içerisinde yer alıyor. Tasarımsal olarak çok şık gözüken elektrikli araç, ön bölümünde sahte havalandırma ızgaraları ve dikey şekilde yerleştirilmiş LED farlarıyla dikkat çekiyor. Yan bölümde ise klasik kapı kolları yerine aerodinamik açıdan daha verimli olan dokunmatik/dijital kapı açma butonları eklenmiş.

General Motors, geçtiğimiz Cuma günü yaptığı açıklamada Cadillac’ın tamamen elektrikli bir geleceğe ilişkin güçlü hamleleri olacağını belirtmişti. Bu bağlamda ortaya çıkan konsept, markanın geleceğinin önemli bir yüzünü temsil edecek. Cadillac, elektrikli modelinin motor teknolojilerini paylaşmazken gelişmiş bataryalar ve güç aktarma organlarının ekleneceğini belirtti.

Detroit’te ilk görüntüleri paylaşılan konseptin ne zaman yollarda olacağı henüz belli değil. Ancak Cadillac’ın belirttiğine göre bu konseptin üzerinde çok fazla oynama yapılmayacak. Bu da aracın yakın gelecekte aramızda olabileceğine işaret ediyor.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu