FeaturedHaberler

Volkswagen Transporter ve Caravelle makyajlandı!




Volkswagen, emektar ticari modelleri Transporter ve Caravelle’i yeni model yılında makyajladı. Makyaj operasyonu ile dijitalleşen Volkswagen Transporter ve Caravelle ile ilgili detaylar haberimizde!

Volkswagen Transporter ve Caravelle “dijitalleşti”!

Ön kısmı yenilenen Transporter ve Caravelle, şimdi aşağı doğru uzanan daha geniş bir ızgaraya sahip. Bu sayede çehresi değişen aracın far ve stop grafikleri de yenilenerek güncellenmiş. Tamamen yenilenen iç mekanda ise daha önce makyajlı Passat’ta gördüğümüz elektrik destekli direksiyon simidi dikkat çekiyor. 8 inç boyutunda dijital gösterge paneli ve 9.2 inçlik multimedya ekranı da bu noktadaki dijital yenilikler arasında yer alıyor.

Makyajlanan modeller güvenlik anlamında da bir dizi yeniliklere sahip. Sert rüzgarlarda aracın şeritte tutunmasını sağlayan ters rüzgar yardımı, park asistanı ve geri görüş asistanı gibi teknolojiler göze çarpıyor.

Volkswagen Transporter ve Caravelle, kaputunun altında 90-199 beygir arası değişen güçlere sahip 2.0 litre TDI motor taşıyor. İçten yanmalı motor seçeneklerinin yanı sıra 112 beygir güç üreten, 400 kilometre menzilli elektrik motoru seçeneği de kullanıcılara sunulacak. Son olarak makyajlı modellerin sonbahar aylarında satışa çıkacağını belirtelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. Bu direksiyon simidi olmamış eskisi daha güzeldi. Elektrikli seçeneği ise özellikle kampçılar ve California Karavan versiyonu için oldukça güzel olmuş

  2. Duş tasarımı nostaljik olmuş

    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

  3. Bu multivan neci ya transporter mı caravelle mi? Alamancılarda görüyorum hep daha hiç TR plakalı görmedim

    1. Teyzemlerde var t5 kasa multivan. Transporter ve caravelladan daha donanımlı daha lüks ve konforlu bir araç.

  4. Toprak38 demiş ki:

    Bu multivan neci ya transporter mı caravelle mi? Alamancılarda görüyorum hep daha hiç TR plakalı görmedimHepsini görüntüle…

    TR'de var ama sayılı 🙂 (T5 kasasına sahip olmuştuk çok dönen koltukları ve masasıyla mükemmel bir aile aracıydı). Multivan aile kullanımına veya özel şoförlü kullanıma uygun fabrika çıkışı buzdolabı gibi donanımlara sahip olan bir araç. Youtube' a multivan diye aratırsanız daha detaylı videolarını izleyebilirsiniz. Multivan'a ek olarak California diye de bir model bulunuyor o ise kamp tertibatı ile geliyor. Ülkemizde T5 ve T6 kasalarda California yok fakat Italya, Ancona bölgesinden getirilmiş misafir bir T4 California bulunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu