FeaturedHaberlerKampanyalar

SEAT’tan Leon ve Ateca modellerine özel indirim




SEAT, gerçekleştirdiği kampanya ile Leon ve Ateca modellerinin dizel otomatik versiyonlarında cazip indirimler sunuyor.

SEAT başarılı model ailesi Leon’un dizel otomatik modelleri ve SUV modeli Ateca’nın dizel otomatik modellerine özel indirim kampanyası gerçekleştiriyor. Kampanya kapsamında Leon 1.6 TDI 115 HP DSG S&S Style versiyonu 137 bin 900 TL’den başlayan; 1.6 TDI 115 HP DSG S&S Xcellence versiyonu 153 bin 600 TL’den başlayan; 1.6 TDI 115 HP DSG S&S FR versiyonu 153 bin 600 TL’den başlayan tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatlarla satışa sunuluyor.

Ateca’nın dizel motora sahip 1.6 TDI 115 HP DSG S&S Xcellence versiyonu ise 191 bin TL’den başlayan tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatlarla satın alınabiliyor. Bu kampanya 01 Mayıs – 31 Mayıs 2019 tarihleri arasında kampanyaya katılan tüm SEAT Yetkili Satıcılarında SEAT severleri bekliyor. Kampanya hakkında daha detaylı bilgiye www.seat.com.tr adresinden de ulaşılabilir.

Yüzde 100 elektrikli Minimo tanıtılmıştı

Minimo, bir otomobilin güvenliği, rahatlığı ile motosikletin çevikliği ve kolay park edilebilirliğini bir arada sunuyor. İki kişilik oturma kapasitesi sunan yüzde 100 elektrikli konsept otomobil, entegre pil değişim sistemi ile geliştirildi. Bu da aracın yalnızca birkaç dakikada şarj olmasına ve 100 kilometreden fazla yol kat edilebilmesine olanak sağlıyor. Minimo şarj noktalarında şarj edilmek zorunda kalmıyor.

2.5 metre uzunluğunda, 1.2 metre genişliğinde ve 3.2 metre karelik yer kaplayan otomobil 7.2 metrekarelik normal bir otomobile kıyaslandığında, şehirdeki ekolojik ayak izini de azaltıyor.Minimo, motosiklet park alanlarına park edilebiliyor ve normalde yalnızca bir otomobilin sığabileceği trafik şeridine yan yana sığabiliyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu