FeaturedHaberler

Ford v Ferrari filminden ilk fragman yayınlandı!




İki büyük otomotiv devini bir araya getiren “Ford v Ferrari” filminin ilk fragmanı yayınlandı. Gerçek bir olaydan esinlenilen dönem filmi ile ilgili detaylar haberimizde!

1960’ların yarış ruhu beyaz perdede: Ford v Ferrari!

20th Century Fox’un yapımcılığında beyaz perdeye gelen yapım, Ford ve Ferrari’nin Le Mans yarışlarındaki rekabetini konu alıyor. Filmde Henry Ford II, Ferrari’yi satın alamadıkları için mühendislerinden İtalyan ekibi yenebilecekleri bir Le Mans otomobili tasarlamalarını ister. Bir dizi başarısızlığın ardından projenin başına Caroll Shelby geçer ve Ken Miles pilotluğunda zafer için yarışan Ford GT40 ortaya çıkar.

Ford v Ferrari’nin başrollerini Matt Damon (Caroll Shelby) ve Christian Bale (Ken Miles) paylaşıyor. Ford yöneticisi Leo Iacocca’yı Jon Bernthal canlandırırken, Henry Ford II’yi Tracy Letts ve Enzo Ferrari’yi Remo Girone oynuyor. Caitriona Balfe, Noah Jupe ve Ray McKinnon ise zengin oyuncu kadrosunda dikkat çekiyor.

Jez ve John-Henry Butterworth filmin senaryosunu yazarken, yönetmenlik koltuğunda ise Walk the Line ve Logan’dan tanıdığımız James Mangold oturuyor. Son olarak görsellik ve hikaye anlamında yılın en iyilerinden birisi olarak gösterilen filmin 15 Kasım’da vizyona gireceğini belirtelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Nasıl bir ruh yansıtmışlar, çok tatlı bir rekabet.
    Bu arada yanılmıyorsam ford gt nin bu başarısını porsche sonlandırıyo du

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu