FeaturedHaberler

Yeni Toyota Yaris Hybrid kamuflajlı olarak görüntülendi!




Avrupalı Toyota Yaris, 2011 yılında duyurulan güncel jenerasyonundan sonra uzun zamandır yenilenmeyi bekliyor. Mini sınıfın güçlü temsilcilerinden olan model, hibrit motoruyla ve yeni yüzüyle test edilirken yakalandı!

Avrupalı Toyota Yaris, yeni yüzüyle yakında geliyor!

Efsanevi pist Nürburgring’de görüntülenen yeni Yaris Hybrid, anlaşılacağı üzere seri üretim versiyonu tasarımına sahip. Genel tasarım hatlarıyla şirin bir model olacağını belli eden yeni Yaris, tampon altına kadar inen tek parça ızgarasıyla dikkat çekiyor. Arka tarafa gidildikçe eklenen köpük parçalardan dolayı hatlar hakkında net bir görüş belirtmek zor. Ancak mini modelin, abileri Auris ve Corolla’dan kopyalar çekebileceğini tahmin ediyoruz.

toyota yaris

Yaris Hybrid’in iç mekanına dair sızdırılan fotoğrafına göz attığımızda ise teknoloji odaklı ipuçları görüyoruz. Ortaya konumlandırılan büyük dokunmatik multimedya ekranı ve dijital gösterge paneli bunun temelini oluşturacak. Ayrıca Toyota’nın geliştirilmiş TNGA platformu sayesinde özellikle arka yaşam alanında da iyileştirmeler bekleniyor.

Tamamen yeni Toyota Yaris’in kaputunun altında bizleri neler beklediği şimdilik bilinmiyor. Ancak 1.5 litrelik hibrit motor seçeneğinin yeni jenerasyonda da korunacağı tahmin ediliyor. Son olarak dördüncü nesil Yaris’in Ekim ayındaki Tokyo Otomobil Fuarı’nda Vitz adıyla tanıtılacağını belirtelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu