FeaturedHaberler

2020 Volkswagen Golf reklam çekimlerinde yakalandı!




Sekizinci nesil Volkswagen Golf, yakın bir tarihte üzerindeki örtüyü indirecek. Bugüne kadar hep kamuflajlı olarak gördüğümüz model, reklam çekimleri esnasında yüzünü ilk kez gösterdi!

Sır perdesi sonunda kalktı: İşte Volkswagen Golf MK8!

Daha önce pek çok kez kamuflajını giyerek objektiflere yansıyan yeni Golf, en son ufak detaylarını gizleyen folyoları ile kalmıştı. Almanya’da yapılan ve görüntüleri sızdırılan tanıtım çekimleri ile otomobilin hiçbir gizli yanı kalmadı. Ortaya çıkan yeni görüntüler, sekizinci nesil Golf ile ilgili ortaya atılan söylentileri büyük oranda doğruluyor.

volkswagen golf

Ön yüzünde radikal değişimler olan 2020 model Volkswagen Golf’ün ön panjurunun ciddi şekilde inceltildiğini görüyoruz. Bunun yanı sıra çamurluklara doğru uzanan LED farlar, Alman markanın tasarım tarafında yeni bir dönemin başlangıcını yapıyor. Ayrıca ön tampon da belirgin şekilde agresif bir görünüme bürünmüş.

Volkswagen Golf, yenilenen arka yüzünde de farklı bir tasarım dili kullanmış. Yeni LED stop lambaları omuz çizgisi ile orantılı bir şekilde ilerlerken, tampondaki egzoz çıkışlarında yer alan krom detaylar dikkat çekiyor. Bununla beraber tıpkı Arteon ve Passat’ta olduğu gibi bagaj kapağının merkezine Golf yazısının konumlandırılması bekleniyor.

Ortaya çıkan bu iki kare dışında yeni Volkswagen Golf’ün iç mekanıyla alakalı bir bilgi ise henüz mevcut değil. Ancak tamamen dijital gösterge paneli ve yeni bir bilgi-eğlence sisteminin standart olarak sunulması bekleniyor. Ayrıca otomobil olası siber saldırılara karşı OTA güncellemelerini de destekleyecek.

Gelen son bilgiler, yeni Golf’ün Eylül ayındaki Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtılmayacağı yönünde. Buna göre Volkswagen yeni hatchback modelini Ekim ayındaki özel bir etkinlikte duyurmayı planlıyor.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu