Dikkat ÇekenlerFeaturedİlk SürüşTestlerVideolar

Yeni BMW 3 Serisi | İlk Sürüş | Yeni 1 Serisi | İlk Görüş




Yeni 3 serisini İzmir; Selçuk’da deneyimledik. Bakalım yeni 3 serisi neler kazanmış neler kaybetmiş? Bonus olarak da Yeni 1 serisini gördük kısaca inceleme fırsatı bulduk.

Eren Tekin ile otomobilleri konuştuk. İyi seyirler

Otomobil Dünyam: https://www.youtube.com/user/otomobil…

Lütfen, videoyu izledikten sonra BEĞEN tuşuna basarak kitlemizi büyütmemize destek olun! Videolarımıza YORUM yaptığınız her öneriyi, eleştiriyi ve bilgilendirmeyi dikkate alıyoruz!

Diğer videolarımız için BURAYA tıklayabilirsiniz.​

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Dijital hiz gostergesinde klasik yuvarlak hiz ve devir gostergesi secenegi olmamasi uzdu. Besgen mi altigen mi ne o sekilde gostergelere pek alisamadim. Onun haricinde araca bayildim. Ozellikle arka stoplarin keskinligi, ince serit seklinde disari cikintili kirmizi stop ayrintisi cok iyi olmus. Surusune, konforuna diyecek bir sey yok zaten. Icine oturdugumda malzeme kalitesi ve hissiyati cok iyi gelmisti. Ic mekani fazla olmasa da biraz genislemis. Masaallah. Insaallah dileyen herkese nasip olur.
  2. Dijital hiz gostergesinde klasik yuvarlak hiz ve devir gostergesi secenegi olmamasi uzdu. Besgen mi altigen mi ne o sekilde gostergelere pek alisamadim. Onun haricinde araca bayildim. Ozellikle arka stoplarin keskinligi, ince serit seklinde disari cikintili kirmizi stop ayrintisi cok iyi olmus. Surusune, konforuna diyecek bir sey yok zaten. Icine oturdugumda malzeme kalitesi ve hissiyati cok iyi gelmisti. Ic mekani fazla olmasa da biraz genislemis. Masaallah. Insaallah dileyen herkese nasip olur.

    Borusan oto avcılar da bahsettiğiniz yuvarlak kadranlı modellerini gördüm diye hatırlıyorum ama bu ekranla birlikte gelen araçların içi farklı bi güzel hissettiriyor.

  3. Borusan oto avcılar da bahsettiğiniz yuvarlak kadranlı modellerini gördüm diye hatırlıyorum ama bu ekranla birlikte gelen araçların içi farklı bi güzel hissettiriyor.

    Ben Öztorun’da binmistim. Benimki de dijital ekranliydi. O tabi ki daha guzel ama benim bahsettigim dijital ekrana da en azindan yuvarlak hiz ve devir gostergesi secilebilme ayari koyulsaydi guzel olurdu. Dileyen klasik tip yuvarlak kullanirdi, dileyen de bu kosegen formlu olani kullanirdi.

  4. Taşlanacaksam taşlanayım, BMW bunu hep yapıyor bir ters bir düz olayın özeti bu bence.

    1-Tasarım olarak çok fazla kızamayacağım, bence BMW yeni modellerinden en muhafazakar olarak böbreklerini minimum düzeyde tuttuğu tek araç 3 serisi o sebepten dolayı, tebrik ediyorum, ama sağdan soldan esinlenen tasarım dilleri biraz can sıkıyor.
    2-İç tasarımı devrimsel olarak değişmiş, kapı kolları, ön göğüs kocaman ekranlar kısacası hiç mi hiç beğenmedim.Estetik öznel öznel deyip savunmanın bir mantığı yok neredeyse 2-3 yorumcu üzerinden izlediğim araçta göğüse ve göstergeye kızmayan tek bir adam yok.Hatta göğüsteki çirkin ızgara maalesef zamanında E34’ün göğsündeki saçma havalandırmaya benziyor.Öznel falan olduğunu düşünmüyorum, estetiğin öznelliğinin de bir sınırı var.
    3- Şanzıman olarak ZF8 ‘i muhafaza etmeleri sevindirdi, dizel motoru getirmemeleri sevindirdi hatta 50 kg hafifleyip, öndeki üç parçanın alüminyuma çevrilmesi araçta en çok hoşuma giden detay, bu da BMW’nin sürüş keyfinden vazgeçmediğini gösteriyor ki benim için bu durum tek başına kafi.Daha da rafine hale gelmesine ve Mercedes konforunu da hedeflemelerine sevindim.
    4-Kısacası mekanik ve kaporta olarak daha da uğraşılmış bir aracın kabuğunun ve içinin bu denli tahrip edilmesi, şu tasarım dilini bulan arkadaşın kulaklarını çınlatmaya yeter diye düşünüyorum.

    Otomobil editörlerine de kızgınım resmen videolarda(hangisinden olduğu fark etmiyor) yanlış bir laf söylerim araba vermezler diye çekine çekine söylemişler neyse mesaj alındı, zaten 400 bin tl olan otomobilden bahsediyoruz bundan sonra BMW ile araları bozulsa ne bozulmasa ne? !!!-Şair burada And’ı özlüyor, o plastikleri mıncıklamayı öğreten adamın eleştirel sivri dili yurt dışı dahil hiç bir yorumcu da yok.

    Yukarıda bahsettiğim ters düz meselesi de şu BMW bunu hep yapmıştır, mekanik olarak bir eksiği olmasa da tasarım konusunda bir mükemmele yakın oranı, bir de zamanının çok tartışılanını yapmakta üstlerine yok gelenek bozulmadı tabii ki bir sonraki kasaya paraları biriktirin belli ki o daha iyi olacak hatatat .-Bkz.(E30/E36/E46/E90/F30/…)

    Bahsettiğim E34 kokpiti ve ızgarası.


    DSC02035.jpg

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu