FeaturedTestlerVideolar

Makyajlı Suzuki Vitara 1.4 GLX 4×4 | TEST




Segmentinde öncü bir model ile beraberiz bugün. Vitara! Makyajla gelen ekstra sürüş destek sistemleri ve zengin donanımıyla bizi etkilemeyi başardı. Arazi kabiliyeti ise ayrı bir konu zaten. Şimdi; sizi de doğanın içine, Vitara’nın yanına alalım. İyi seyirler


Lütfen, videoyu izledikten sonra BEĞEN tuşuna basarak kitlemizi büyütmemize destek olun! Videolarımıza YORUM yaptığınız her öneriyi, eleştiriyi ve bilgilendirmeyi dikkate alıyoruz!

Diğer videolarımız için BURAYA tıklayabilirsiniz.​

Otopark.com’a ait ürünlerden satın almak için BURAYA tıklayabilirsiniz

İlgili Makaleler

9 Yorum

  1. Kompakt Suv’da bu yıl birinci Peugeot 2008. Yeni modeli ne zaman Türkiye’ye gelir bilemiyorum ama gelince yok satacağından adım gibi eminim
  2. Eclipse Cross ile aşırı benzerlikleri var. Yakıt tüketimi, bagaj hacmi, 4 çeker yeteneği, otomatik vites vs.. Muhtemelen aynı fiyat bandında rekabete girişecekler. İkisi arasında tercih yapacak olsam sanırım Eclipseten yana oy kullanırdım.
  3. Şimdi gel de sert plastiğine yalıtımına 120 den sonra yolu sevmemesine laf et edemiyorsun işte
  4. 2020 aralık ayındayız, arabamı değiştirmeye niyetlendim, bir sürü tanıtım ve test videosu izledim, Barış İnselel’in 2019 makyajlı Suzuki Vitara testi gibi kapsamlı test ve tanıtıma rastlamadım. Kardeşimizin yolu açık olsun, bir araba bu kadar güzel mi tanıtılır.

    Teşekkürler Barış

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu