FeaturedKampanyalar

Nissan SUV’lar Mart sonuna kadar faizleri sabitledi!

Nissan'da Mart ayına özel cazip fırsatlar başladı.




Japon otomotiv devi Nissan, Mart ayı sonuna kadar sürecek kampanyasıyla pick-up modeli Navara’yı 24 ay, %0,49 faiz avantajıyla buluşturuyor.

Nissan bahara hoş geldin diyerek müşterilerini Mart ayı sonuna kadar, 24 ay 0,49 faiz avantajıyla desteklemeye devam ediyor. Faiz oranını “%0,49” olarak belirleyen marka; Qashqai, X-Trail ve Navara modellerinde avantajlı kredi tutarlarıyla 24 aya varan vade imkanı sunuyor.

nissan

Nissan Qashqai, avantajlı fırsatları ile showroom’larda!

SUV segmentinin yaratıcısı ve SUV’un öncüsü Nissan Qashqai, yeni nesil motoru ve akıllı sürüş özelikleriyle yeni sahiplerini bekliyor. Yeni nesil motoruyla düşük yakıt tüketimi sağlayan Qashqai modelleri, 50 bin TL’ye 24 ay %0,49 faiz oranlarıyla yeni kullanıcılarını bekliyor. Konforu, gücü ve taşıma kapasitesiyle dikkat çeken Navara ise Mart boyunca 100 bin TL için 24 ay %0,49 avantajıyla sunuluyor.

Prestijinden ödün vermek istemeyen ve SUV konforunu bir arada yaşamak isteyenlerin tercihi X-Trail modelleri ise avantajlı fiyatlarla kullanıcısını bekliyor. Yeni nesil motoruyla konforlu ve rahat yolculuk sunan X-Trail, Mart ayında 80 bin TL’ye 24 ay %0,49 faiz imkanıyla satışa sunuluyor.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu