FeaturedHaberler

2020 Yeni Audi A3 Sedan’ın tasarımını anlatan çalışma [Video]




Mart ayında tanıtılan yeni Audi A3 Sportback’in kardeşi yeni Audi A3 Sedan’a ait şirket tarafından ilgi çekici bir video yayınlandı.

Yenilenen Audi A3 Sedan kardeşi A3 Sportback ile aynı görüme ve teknolojilere sahip olsa da şuanda satışta olan A3 Sedana göre 4 cm daha uzamış ve 2 cm daha genişlemiş. Kardeşi A3 Sportback ile aralarında ise 15 cm bir uzunluk farklı mevcut. Bagaj hacmi ise 425 litre olarak bir öncesi modelle aynı.

İç mekan tamamen yenilenmiş

En büyük fark ise iç mekanda karşımıza çıkıyor. Yeni Audi A3 Sedan’da diğer Audi modellerinde alışık olduğumuz konsola gizlenen multimedia ekranı artık yerini yeni nesil MMİ sistemine bırakmış. Volkswagen Golf 8 ve A3 Sportback’te olduğu gibi göğüs bölümününe gömülmüş hale getirilmiş 10.1 inç boyutundaki ekran ile 10.3″ Virtual Cockpit adı dijital gösterge paneli karşımıza çıkıyor. Ayrıca opsiyon olarak dijital multimedia ekranı 12.3 inç olarak satın alınabiliyor.

Yeni A3 Sedan’da eski nesilindeki basit kabin düzenini terk edip, daha kaliteli ve üst düzey bir iç mekan malzeme kalitesine geçiş yapmış durumda. Ayrıca artık A3 Sedan’da Elektronik DSG kumandası’da bulunuyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu