Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Can sıkıntısına NISSAN boyama kitabı ile çare bulun




NISSAN dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgın sürecinde insanların sanatsal yönlerini keşfetmeleri, zamanı daha verimli ve üretken kullanmaları için boyama kitabı, video ve tasarım önerileri sunuyor.

NISSAN’ın global tasarım ekibi “her şey bir çizgi ile başlar” diyerek dünya çapında, sanatçıları bir araya getirmek için #drawdrawdraw etkinliği başlattı. Tasarım ekibi ayrıca herkesin evde kaldığı COVID-19 sürecinde zamanı daha verimli ve üretken kullanmak için şirket klasik araçların, güncel modellerin, geleceğe ait konseptlerin ve NISSAN Figaro ve ChoiMobi gibi “kült klasiklerin” yer aldığı 23 adet yeni, indirilebilir boyama sayfası hazırladı.

Ariya Concept aracın yaratıcı tasarımcısı Giovanny Arroba’nın da kendilerine ilham kaynağı olduğunu söyleyen Albaise, “Giovanni’ye araba tasarımcısı olmak için ne gerektiğini sorduğumuzda, çizin, çizin, çizin, çizin” dediğini de sözlerine ekledi.

Marka, katılımcılardan grafiti sanatından peçete çizimlerine ve boyama kitabı resimlerine kadar ürettikleri eserleri #drawdrawdraw hashtag’i ile sosyal medya mecralarında etiketlemelerini istiyor. Yaratıcılığı kutlamak istediklerini belirten Albaisa, “Eserlerinize bir NISSAN tasarımcısı yorum yaparsa şaşırmayın” diyerek herkesin bu etkinliğe katılmasını teşvik ediyor.

Albaisa’nın ekibinden tasarımcılar önümüzdeki haftalar boyunca tasarım ilhamlarını, neler çizdiklerini, nasıl araba tasarımcısı olduklarını ve işe girmek isteyenler için gereken ipuçları hakkında da ek videolar yayınlayacak.Nissan boyama kitaplarını: https://global.nissannews.com/en/releases/nissan-invites-all-to-draw adresinden indirebilirsiniz. Daha önce de bu tip çalışmaları birkaç üretici daha görmüştük. Umarız ki bu girişimle diğer üreticiler tarafından da dikkate alınarak uygulamaya koyulur.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu