Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Yenilenen Hyundai Santa Fe resmi olarak tanıtıldı




Hyundai Santa Fe, aradan geçen iki yılın ardından kapsamlı bir makyaj operasyonu geçirerek yenilendi. Üstelik sadece tasarımla da sınır kalınmadı!

Yenilenen Hyundai Santa Fe cephesinin tasarımına, baktığımızda aracın ön kısmını tamamen kaplayan öz ızgara, İkiye bölünmüş ön farlar, ve “T” şeklindeki LED gündüz farları ile arka kısımdaki yeni bagaj kapağı boyunca uzanan arka stoplar bulunuyor. Bu stoplar yeni bir ışık grafiği ile dikkat çekiyor. Ayrıca modelde 20 inçlik yeni alaşım jantlar bulunuyor.

Yenilenen Hyundai Santa Fe’nin teknik verileri açıklanmasa da yeni platformunu ile yeni elektrikli üniteler  geleceği tahmin ediliyor. İç mekanda ise yeni güç seçeneklerini tamamlayacak çeşitli teknolojiler mevcut. Modelin dikkat çekici özelliklerinden,  Hyunda’nin “Zemin Modu” adını verdiği yol tutuş sistemi bulunuyor. Bu sistem ile kar, kum, çamur ve diğer zeminler arasında model geçiş yaparak aracın sürüş dinamiklerini değiştiriyor

Hyundai Santa Fe

Yenilenen Hyundai Santa Fe’de artık vites kolu bulunmuyor. Bu saye de daha fazla alana sahip olan model fiziksel tuşlar ile tüm kontrolleri sağlayacak. Makyajlanan Hyundai Santa Fe’de 10.25 inçlik dokunmatik bilgi eğlence sistemi ve 12.3 inçlik dijital gösterge paneli de bulunuyor.

Yenilenen Hyundai Santa Fe, Eylül ayında satışa sunulacak aracın motor seçenekleri de bu dönemlerde resmi olarak açıklanacak. Gelişmeleri duyurmaya devam edeceğiz.

Hyundai Tucson 1.6 Dizel Otomatik 4×4 Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın

 

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Santa Fe’nin 2019 modeli ile, 40Bin mile yol yaptım Amerika’da, gerçekten güzel bir araç; yol tutuşu,performansı ve sürücü destek sistemleri Honda’dan bile daha iyiydi. Ülkemize de gelse keşke.. .

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu