Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberlerOtomobil Sporları

2020 Porsche Supercup’ta ilk yarış Avusturya’da gerçekleşti!




2020 Porsche Supercup sezonunun ilk yarışı Avusturya’da gerçekleşti. Jaxon Evans yarışı kazanırken Türkiye’yi temsil eden Ayhancan Güven, aldığı cezayla beraber sekizinci oldu.

2020 Porsche Supercup sezonunun ilk yarışı Avusturya’da 17 tur üzerinden gerçekleşti. Yarışa pole pozisyonundan başlayan BWT Lechner Racing sürücüsü Jaxon Evans, startta ise yerini korumayı başardı. İkinci sırada başlayan Florian Latorre kötü bir start ile beşinciliğe geriledi. Türkiye’yi temsil eden Ayhancan Güven ise beşincilikten dördüncülüğe yükseldi.

Yarışın sonuna kadar liderliğini sürdüren Jaxon Evans, yarışı kazandı ve sezona galibiyetle başlamış oldu. Evans’ın takım arkadaşı Dylan Pereira ise ikinci olurken, Leon Köhler üçüncü olarak yarışı tamamladı.

Ayhancan Güven yarışı dördüncü sırada tamamladı fakat son turda pist limitlerini aştı ve 5 saniyelik bir ceza aldı ve 8. sıraya gerilemiş oldu.

Böylece Larry ten Voorde dördüncülüğe yükselirken, Latorre beşinci, Jean-Baptiste Simmenauer altıncı, Marvin Klein yedinci oldu. İlk 10’u ise Marius Nakken ve Laurin Heinrich tamamladı.

MINI John Cooper Works GP2 Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. En kötüsü de haksız yere ceza alması Ayhancan’ dan daha fazla off-track alanlar varken sadece Ayhancan a ceza verilmesi hiç etik değil

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu