FeaturedTestler

1.2 Milyon TL’lik Passat GTE




VW Passat bu sefer karşımızda şarj edilebilir versiyonu GTE ile çıktı. 2.0 dizel yerine tercih edilebilecek bu model size elektrikli otomobillerin huzurunu yaşatabiliyor. Elektrik motoru ve 1.4 tsi benzinli motoru kombine şekilde 218hp ve 400nm tork sunabiliyor. Testimiz boyunca elektrik ile sessizce gezdik. Siz Passat GTE ‘yi nasıl buldunuz? 2.0 Dizel yerine tercih eder miydiniz?


Aramıza KATIL hem destek ol hem de Otopark ayrıcalıklarına sahip ol  https://www.youtube.com/channel/UCGoi3UGQQUd5sEndnoDmC6Q/join

Lütfen, videoyu izledikten sonra BEĞEN tuşuna basarak kitlemizi büyütmemize destek olun! Videolarımıza YORUM yaptığınız her öneriyi, eleştiriyi ve bilgilendirmeyi dikkate alıyoruz!

Diğer videolarımız için BURAYA tıklayabilirsiniz.​

Otopark.com’a ait ürünlerden satın almak için BURAYA tıklayabilirsiniz

İlgili Makaleler

70 Yorum

  1. Bu arabanın fiyat etiketini anlayamıyorum cidden. I-Pace’ler model 3 ler varken bu araba bana mantıklı görünmüyor. Elbette bu hibrit benim örnek verdiklerim tam elektrikli ancak neticede bu bir passat, motor da bildiğimiz 1,4 tsi hani
  2. Aslında bu test çok güzel oldu …
    Bende hybrid araç düşünüyorum ve burada (Hollanda) bu araçlardan bir kaç tane görmüş, merak etmiştim.
    Burada ikinci elleri 24-25k Euro gibi, mantıklı gözüktü
  3. 1.2 milyona 1 tane orta segment 3+1 ev alır üstüne sıfır Ateca ile alışverişi kapatırdım.
    1. Kardeşim ben 1.1M’a aydın’da 4+1 havuzlu villa aldım yani saçma bir fiyat genel olarak Türkiye de her türlü araç saçma fiyatlarda.
  4. Hanıma araba , kendine araba , 3+1 dayalı döşeli daire , dilersen hobilik bir araba daha üzerine tatil üzerine ne istersen onu alabileceğin bir para :D
  5. ya bu arada ben mi kaçırdım bilemiyorum ama bu araba niye 1.2m TL ?
    Motor hacmi yüksek değil .. .. yurtdışında normal Passattan (1.5TSI) yaklaşık %25 daha pahallı… şu anda normal bir passat 440k civarı sanırım .. aynı oranla 550k falan olması gerekmiyor mu … ben neyi atladım .. ?!?
  6. O değilde ben bu arabadan anımsıyorum ilanlarda 300 bin tl civarıydı , hayırdır nasıl 1.2 milyon tl oldu…
  7. Testi izleme fırsatı bulamadım. Fiyat konusunda merak ettiğim bir durum var.
    2.5 L Plug In Hybrid Kuga liste fiyatı 1.1 M TL
    1.5 L Plug In Hybrid Discovery Sport 309 Bg 540 Tork 850k-1M Tl arası.

    2.5L vergisi ile gelen bir araba ile 1.4 L vergisi ile gelen bir araba nasıl aynı fiyat olabilir.
    300 Bg sunan Discovery Sport bile daha uygun.

    Piyasa araştırması yapamayan birini avlamaya gidilmiş :)

  8. ya bu arada ben mi kaçırdım bilemiyorum ama bu araba niye 1.2m TL ?
    Motor hacmi yüksek değil .. .. yurtdışında normal Passattan (1.5TSI) yaklaşık %25 daha pahallı… şu anda normal bir passat 440k civarı sanırım .. aynı oranla 550k falan olması gerekmiyor mu … ben neyi atladım .. ?!?

    Yurtdışı konusunda en iyisini yapmışsınız umarım mutlu olursunuz hocam. Fiyata gelince doğuşun diğer arabaları uygun göstermek bunuda getirmemek için atmış olduğu bir adım olabilir

  9. Kendi ayağımıza sıkmakta üstümüze yok otomobil piyasasının yükseltilmesi konusunda. Arz talep düştüğü an aslında her şey sona erecek.

    Ancak anladığım kadarıyla bu ikinci el durumu yukarıdakilerininde işine geliyor gibi.

    Şöyle ki;

    Otomobil sektöründe satış rakamlarının tartışıldığı ve piyasaların konuşulduğu her ay ya da iki ayda bir bir toplantı olur. Geçtiğimiz aylarda bu toplantıların bir tanesinde ikinci el piyasası için, " faturası kesilen sıfır aracın 6 ay içinde satılması halinde, mücbir sebep gösterilmediği takdirde ek vergiye tabi olsun " dedim..

    Otomotiv sektörünün başındaki x kişiler diyelim.. ilk biz karşı çıkarız. İnsanların satın alma ya da satma konularına karışılmaz vs vs dediler.

    Sonuç:

    O gündür bugündür toplantıya çağrılmıyorum :D

    off the record

  10. Bu aracın sınırlı getirilmesi ile ilgili, tüm maliyetlerin (nakliye, personel eğitim, yedek parça, bu araca özel ruhsatlandırıma giderleri vs) bu 7 arabaya giydirilmesi durumunda fiyat böyle uçmuş olabilir lakin nerede 1.2m yazdığını da merak etmiyor değilim. Dünya gözüyle gören oldu mu bu rakamı ?
  11. Bu aracın sınırlı getirilmesi ile ilgili, tüm maliyetlerin (nakliye, personel eğitim, yedek parça, bu araca özel ruhsatlandırıma giderleri vs) bu 7 arabaya giydirilmesi durumunda fiyat böyle uçmuş olabilir lakin nerede 1.2m yazdığını da merak etmiyor değilim. Dünya gözüyle gören oldu mu bu rakamı ?

    0 yakınken hepsi birden ilandaydı fiyatları oldukça uygundu kesinlikle 1.2M yada 720K değildi.

  12. Zevkler ve renkler tabi ki degisebiliyor ama bence fiyatina yonelik elestiriler biraz agir. Bugun bir bmw, mercedes bile aldiginizda milyona yakin fiyatlar istenebiliyor. Passat’in onlardan neyi eksik ? Ustelik donanimi da onlardan daha zengin oldugu dusunuldugunde bu parayi veririm ben. 1.2 milyonun icinde prestij de var bir kere. Masanin ustune Passat anahtari koydugun vakit bmw, mercedes anahtarlari cebe girer. Hele Audi, Jag, Volvo falan bunlari saymiyorum bile. Passat’a bineceksen, boyle bir aracin agirligini tasiyabileceksen vereceksin o parayi. Herkes bu aracin agirligini tasiyamaz.
  13. Zevkler ve renkler tabi ki degisebiliyor ama bence fiyatina yonelik elestiriler biraz agir. Bugun bir bmw, mercedes bile aldiginizda milyona yakin fiyatlar istenebiliyor. Passat’in onlardan neyi eksik ? Ustelik donanimi da onlardan daha zengin oldugu dusunuldugunde bu parayi veririm ben. 1.2 milyonun icinde prestij de var bir kere. Masanin ustune Passat anahtari koydugun vakit bmw, mercedes anahtarlari cebe girer. Hele Audi, Jag, Volvo falan bunlari saymiyorum bile. Passat’a bineceksen, boyle bir aracin agirligini tasiyabileceksen vereceksin o parayi. Herkes bu aracin agirligini tasiyamaz.

    Aynen abi BAZZAT yani ismi yeter

  14. foruma kaydolan herkesin üyeliği onaylansa idi , bu başlıkta şöyle mesajlar görürdük herhalde :

    " Cereyanlı Passat alacağıma gider Peugeot 508 alırım , hemde 5(beş) tane ! "

  15. foruma kaydolan herkesin üyeliği onaylansa idi , bu başlıkta şöyle mesajlar görürdük herhalde :

    " Cereyanlı Passat alacağıma gider Peugeot 508 alırım , hemde 5(beş) tane ! "

    Büyük ihtimalle. Bu aralar çok fazla kayıt gelmeye başladı yine. Anlamıyorum gerçekten nasıl böylesine işsiz olabiliyorlar hayret ediyorum.

  16. Bu konunun bu kadar uzamasının en büyük sebebi atılan saçma başlık 1.2 m luk passat nedir ya doğan Kabak videosu mu bu 😀 düz Passat GTE yazılsa ya da eğer başlıkta vurgu yapılmak isteniyorsa Elektrikli Passat!-Passat GTE yazılsa bu konu bu kadar uzamazdı
  17. Bu konunun bu kadar uzamasının en büyük sebebi atılan saçma başlık 1.2 m luk passat nedir ya doğan Kabak videosu mu bu 😀 düz Passat GTE yazılsa ya da eğer başlıkta vurgu yapılmak isteniyorsa Elektrikli Passat!-Passat GTE yazılsa bu konu bu kadar uzamazdı

    Amaç zaten konunun bir çok yere yayılması ve uzatılması :)

  18. Siz konunun uzamasini istiyorsaniz, cok bahsedilsin istiyorsaniz biz hallederiz o isi sorun yok. Ama ban kurallarini biraz esnetebilirsek tabi 😅
  19. Aynı altyapıyı paylaşan Superb 7 serisi ile karşılaştırıyorlar passat en aşağı s klasse, 7 serisi, quattroporte’nin rakibidir

    Bilmeyenler için :
    Superb , Vosvogen tarafından gücü passata yetmeyen müşteriler için üretilen ucuz modeldir . Vosvagenin ne kadar duyarlı bir marka olduğu da bilinsin .

  20. Şimdi arkadaşlar bir kere Passat’ın depo ve baĞaj kapağı içeriden açılıyor bu biir. Tog kapı sesi var bu ikii. Fişeq gibi fites atan DSG şanzumanı var bu da üüçç. Siz bu fiyata hala laf mı ediyorsunuz?
  21. Dün bu aracın station wagon u nun yanına park ettim …
    İlk başta farketmedim.. sonra bir baktım mavi çizgiler, önde GTE amblemi falan ..
    Hemen aklıma 1.2m TL geldi…ne olursa olsun aklıma o fiyat yapıştı …."düşemiyor" :)
  22. Arkadaşlar herkes fiyata yüklenmiş ama bu aracın vergisiz fiyatı 500.000 TL’ye yakın. Yani sıfır fiyatı hemen hemen 1.2 milyon TL yapıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu