Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

BMW hibrit araçlarını geri çağırıyor!




Son zamanlarda bazı otomobil üreticilerinin hibrit otomobillerini geri çağırdığını duymuştuk. Şimdi ise BMW hibrit otomobillerini ücretsiz onarım için servis noktalarında geri çağıracak.

Katı emisyon kuralları ile başa çıkmaya çalışan otomobil üreticileri çözümünü hibrit araçlarda buluyor. Böylece düşük emisyon salınımlı ve elektrik destekli otomobiller ile buluşuyor.

BMW geçtiğimiz günlerde plug-in hibrit modellerinde bulunan ve Samsung tarafından tedarik edildiği söylenen bataryalar ile ilgili bir sorunun yangına yol açabileceği söyledi. Bunun sonucunda da  küresel bir geri çağırma duyurusunda bulundu.

2020 YILINDA ÜRETİLMİŞ 26.900 ADET OTOMOBİL

BMW bu duyuru ile 20 Ocak ile 18 Eylül 2020 tarihleri arasında üretilen 26.900 adet aracın geri çağırıldığını açıkladı.

BMW bu geri çağırmadan etkilenen modellerinin 2 Serisi Active Tourer, X1, X2, X3 ve X5 ile 3, 5 ve 7 Serisi’nin benzinli-elektrikli yani hibrit versiyonlarının olduğunu açıkladı. Ayrıca Mini Countryman PHEV gibi bu yıl üretilen BMW i8’lerin de dahil olduğunu belirtti. Alman otomobil üreticisi BMW, etkilenen modellerin çoğunun Avrupa’da olduğunu ve 1/3 oranında aracın müşterilerde olduğunu, geri kalanın bayilerde bulunduğunu açıkladı.

Yeni BMW 2 Serisi Gran Coupé Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu