FeaturedHaberler

Peugeot, yeni marka kimliğini tanıttı!




Fransız otomobil üreticisi Peugeot, marka kimliğini yeniledi. Peugeot yaptığı açıklamada yeni logosunu ve showroom konseptini tanıttı.

PSA ve FCA ortaklığı ile kurulan Stellantis yeni otomotiv şirketi ile beraber markalar yeni atılımlarına başladı. Peugeot marka kimliğini yenilerken gerek dijital gerek fiziksel ortamda şirketin marka kimliğini yeniden belirleyecek. Yeni Peugeot logosu, şirketin tarihi boyunca taşıdığı 11’inci logo ile karşımıza çıktı. Yeni logo da oldukça minimalist ve zarif bir tasarıma kavuşurken ‘Peugeot aslanı’ çok daha etkileyici bir görünüme kavuşmuş. Logo da yine sade bir şekilde Peugeot yazısı mevcut.

Peugeot yeni marka kimliğine geçişi konusunda da oldukça hızlı davrandı. Fransız markanın resmi web sitesi, sosyal medya kanalları, showroom’lar ve pazarlama materyallerinde artık bu yeni logoyu göreceğiz. Yeni marka kimliği ile tabi ki araçların üstündeki logoda yenilecek. ilk olarak 2019’da e-Legend konsepti üzerinde gördüğümüz logo revize edilmiş ve günümüze uygun hala getirilmiş.

Fransız otomobil üreticisi Peugeot’un yeni logosunu taşıyacak ilk model yeni nesil Peugeot 308 olacak.

Yeni Peugeot 208 Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

19 Yorum

  1. zamanında forum’a dadanan pejo botlarını sevindirecek yazı bu olsa gerek.
    hikayelerde, çizgi filmler’de ormanın kralı kimdir ? aslan eee o zaman yolların kralı kim peugeot yani aslan geliyor aslan çekilin yoldan, yol vermeyene affetmez her an saldırabilir sonuçta aslan pejo . :) :)

  2. Peugeot-Logo-history.jpg

    Eskiye dönüşler devam ediyor.

  3. Valla bir Peugeot’cu olarak son logoyu beğeniyordum ben. Modern tasarımdan sonra direkt retro tasarıma dönünce yadırgadım biraz.
  4. Fransız feodalliğinin simgesi ordu arması dünyanın sayılı askeri birliklerinden olan fransız süvarilerinin bayrağında aslan vardı. Güzel seçim oyna devam
  5. yakın zamanda sıfır peugeot alanlar üzgün. Yakın zamanda iddialı lansmanlar da yaptılar. Logoyu da bunlarla birlikte duyursalar daha etkili olurdu sanki.
  6. Yeni amblem gerçekten çok güzel oldu umarım amblem ile birlikte tasarımlar ve motor seçenekleri daha atik bir hale gelir zaten şuanda gayet başarılı ama amblem seviyeyi gerçekten aşırı yükseltti.
  7. yakın zamanda sıfır peugeot alanlar üzgün. Yakın zamanda iddialı lansmanlar da yaptılar. Logoyu da bunlarla birlikte duyursalar daha etkili olurdu sanki.

    Sabah kahvaltı yaparken haberi okudum bende. İlk aklıma gelen bu oldu. Acaba yeni amblem satışı yaparlar mı dışarıdan yan sanayi vs gibi. Olursa tutkunları alır gibi geliyor.

  8. Logo seviyeyi Lamborginiye taşımış. Ben de çok beğendim. 1950ler tasarım açasından dönüp dönüp durduğumuz yıllar olmaya devam ediyor.
  9. Ben beğenmedim yeni logoyu. Bundan önceki daha güzeldi bence. Bu halde aslanın eline nasıl bayrak tutuşturayım 😀
  10. Ben logodan çok aslında gece modu gibi olan yeni siyah temalı dizaynı beğendim. Mavi gri showroom’lara göre bu tarz bayağı güzel görünüyor bence.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu