FeaturedHaberler

2021 Volkswagen Modelleri ve Fiyatları




2021 yılı itibarıyla güncellendi, yeni araç modelleri güncel araç fiyatları ile görücüye çıktı. Yeni yılda sıfır araç satın almak isteyenler farklı markaların otomobil modelleri arasında karşılaştırma yaparak kendileri için en uygun aracı seçmeye çalışıyor.

Volkswagen de her zaman olduğu gibi en gelişmiş teknolojileri bir araya getirerek segmentlerinin lideri olan modelleri ile otomobil tutkunlarının gözdesi. 2021 yılı itibarıyla görücüye çıkan yeni Volkswagen Golf 8 ise kendi segmentini yaratan efsanevi modelin en yeni versiyonu olarak beğeni topluyor.  

Fiyat Performans Dengesi Sunan En Yeni Otomobil Modelleri 

Araç fiyatları 2021 model araçlarda ikinci el araçlara kıyasla daha yüksek seviyelerde seyrediyor. Sıfır araç satın almayı tercih edenlerin karar verirken en çok dikkat ettikleri kriterlerin başında fiyat performans dengesi geliyor. Yani herkes sahip olduğu bütçeye oranla en yüksek performansı sunan modeli arıyor. 2021 sıfır araç modelleri arasında yer alan Volkswagen Golf 8 teknik özellikleri ve her zamankinden dinamik tasarımı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.  

Tüm zamanların en çok satılan otomobil modelleri arasında yerini alan Volkswagen Golf’ün yeni jenerasyonu tasarım ve donanımda kendisinden bekleneni veriyor. Yeni 1.0 TSI 110 PS EVO, 1.0 eTSI 110 PS EVO ve 1.5 eTSI 150 PS EVO motor seçenekleri güçlü performansları ile dikkat çekiyor. Mild Hybrid teknolojisine sahip yeni eTSI motorlar, performansa ek olarak yakıt tasarrufu da sağlıyor. Aktif silindir yönetimi ve çift kavramalı DSG şanzıman, Yeni Golf’ün performans ve yakıt tasarrufu konusunda öne çıkmasını sağlayan diğer teknolojiler.  

Etkileyici Tasarım Her Zaman Tercih Sebebi 

Sıfır araç satın alırken otomobil fiyatları ve performans gibi başlıca kriterlere ek olarak iç ve dış tasarım unsurları da alıcıları etkiliyor. 2021 model arabalar arasında yerini alan Volkswagen Golf 8, dinamik dış tasarımıyla tam not alırken iç mekan tasarımında da çıtayı yükseltiyor. Yapay zeka ile desteklenen iç ve dış ambiyans aydınlatmaları, otomobile sıra dışı bir hava katıyor. Panoramik açılır cam tavan ve standart gelen alüminyum alaşımlı jantlar ile Yeni Golf, sadece sürüş deneyiminizi iyileştirmiyor, tarzınızı yansıtmanıza da yardımcı oluyor.  

Yeni Golf, konfor ve güvenlik açısından da beklentileri karşılıyor. Yenilikçi dijital kokpitte yer alan Head-up display özelliği, ön camı projeksiyona dönüştürüyor. Böylece hız, sürücü destek sistem mesajları ve navigasyon talimatlarını görebiliyorsunuz. Navigasyon sistemine sahip merkezi bilgi ve eğlence sistemi ekranı ile mobil bağlantı arayüzü Yeni Golf’ün multimedya deneyimini ileri boyuta taşıyor. 3 bölgeli tam otomatik klima ile ısıtmalı direksiyon ve koltuklar, hem sürücü hem de yolcular için üst düzey konforun garantisi. Güvenlik cephesinde ise en gelişmiş teknolojilerle donatılan Volkswagen Golf 8, sizi ve sevdiklerinizi koruyor.  

Uzun yıllar performansına güvenebileceğiniz, konfordan ve güvenlikten ödün vermeyen bir otomobil ile tanışmak için Volkswagen Golf 8 sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Farklı motor ve donanım seviyeleri arasından beklentilerinize ve bütçenize en uygun Golf modelini seçebilirsiniz. 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu