FeaturedHaberler

OSRAM Uzun yıllardır sürücülerden olumlu geri dönüşler alıyor




Otomotiv lambaları portföyünde zengin bir koleksiyona sahip olan OSRAM,  gece görüşünde Night Breaker ailesiyle kullanıcıların ilk tercihi olmaya devam ediyor.

OSRAM tarafından 2008’de satışa çıkan ve birçok sürücünün ilk tercihi olan Night Breaker serisi  gelişen pazarın artan taleplerini karşılamak için her daim güncelleniyor. Bugün yalnızca halojen kaynaklarla değil, aynı zamanda Xenon ve LED lambalarda sürücülere hassas ışık dağılımı ve yüksek parlaklık seviyesi sunarak konfor sağlıyor.  Özellikle kilit noktalarda doğru miktarda ışık ve daha iyi görüş imkanı tanıyarak sürücünün güvenliğini arttırıyor.

Araba yolu çok daha fazla aydınlatılıyor

Night Breaker halojen lamba portföyü, Silver, Laser ve Night Breaker 200 olmak üzere üç farklı model içeriyor. Aracın önündeki yol, araba yolunun 150 metre önüne kadar çok daha fazla aydınlatılıyor.  Ampuller ayrıca ECE R112 / R37 standardının gereksinimlerine kıyasla yüzde 20’ye kadar daha beyaz bir ışıkla karakterize ediliyor.

Daha fazla ışık ve daha iyi görünürlük sağlıyor

Night Breaker Laser ampuller ise minimum onay değerine kıyasla yüzde 150’ye kadar daha parlak ışık yayıyor. Böylece sürücülerin yoldaki tehlikeleri daha hızlı tanımlaması ve bunlara daha hızlı tepki vermesi için daha fazla ışık ve daha iyi görünürlük sağlıyor.  Ampuller uzun süre dayanıklılık sağlarken daha fazla ışık üretiyor. Modern tasarım, iyi fiyat-performans oranı, optimize edilmiş dayanıklılık ve gümüş kaplama tasarım avantajlarıyla geliyor.

Yüzde 220’ye kadar daha parlak ışık veriyor

OSRAM’ın en parlak tasarımı Xenarc Night Breaker Laser, yolda önemli ölçüde daha iyi görünürlük sağlıyor. Standardın minimum gereksinimlerine kıyasla yüzde 220’ye kadar daha parlak ışık veriyor. Yüzde 20’ye kadar daha beyaz ışık (minimum onaya kıyasla) araca modern bir görünüm kazandırıyor. Mükemmel kalite ve uzun dayanıklılık nedeniyle, OSRAM tasarımını 3 yıllık garanti özelliğiyle sunuyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu