FeaturedHaberler

İngiliz otomobil markası MG, Türkiye’deki noktalarını arttırıyor




İngiliz otomobil markası MG, önemli başarılar elde ettiği elektrikli modellerinden sonra, şimdi benzinli modellerini yakından tanımak isteyen müşterileri Deneyim Noktaları’na davet ediyor.

MG’nin Deneyim Noktaları’nı hızla artırmaya devam edeceklerini belirten Doğan Trend Otomobil Markaları Genel Müdür Yardımcısı Tibet Soysal, “MG Türkiye’deki ilk yılına 8 deneyim noktasıyla başladı, 2022 yılında  ailemize dahil olan İzmir, Bodrum, İstanbul Maslak,  Gaziantep,  Ankara, İskendurun ve Denizli ile şu anda 15 adet Deneyim Noktamız var. 2023 yılında ise yatırımlarımıza devam ederek 23 Deneyim Noktası’na ulaşacağız. MG’yi tüm Türkiye ile buluşturma hedefimize kısa zamanda ulaşacak olmanın gururunu yaşıyoruz.” dedi. Elektrikli modelleriyle pazarda büyük ses getiren MG, kısa süre önce satışa sunduğu benzinli HS modeli güçlü motoru, konfor seviyesi ve kabin içi sessizliğiyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Aralık boyunca devam edecek etkinlik kapsamında test sürüşü için MG Showroom’larına giden tüm müşterilere MG logolu polar şal hediye ediliyor. Ayrıca MG HS’in sessiz sürüş ayrıcalığını yaşamak için Deneyim Noktaları’na gelenler arasından 20 kişiye, gürültü engelleme özelliğine sahip BOSE QuietComfort 45 kulaklık hediye ediliyor.

İngiliz MG, 1924 yılında kurulduğundan itibaren dünya otomotiv tarihine geçen ikonik otomobiller üretmiştir. 2007 yılından bu yana SAIC bünyesine dahil olan marka, 2019 yılında elektrikli otomobillerle Avrupa’ya yeniden giriş yaptı. 2021’de bir yıl öncesine göre satışları beş kat büyüen marka yenilikçi modellerle ürün gamını genişleterek pazar payını arttırmayı başardı. Doğan Trend Otomotiv, 2021 yılının başında distribütörlüğünü aldığı MG’nin %100 elektrikli modeli ZS EV’yi Mayıs 2021’de satışa sundu. Satışa sunulduğu andan itibaren elektrikli otomobil segmentinde önemli bir satış başarısı yakalayan MG, Türkiye otomobil pazarına hızlı bir giriş yapmış oldu. MG markasının Avrupa yapılanmasına paralel olarak ürün gamını sürekli genişleten şirket, şarj edilebilir hibrit modeli E-HS’i satışa sunmuştur. MG Türkiye, sürekli genişleyen bayi ve servis ağıyla Türk tüketicisine hizmet vermekte, elektrikli araçlarda öncü olmaktadır.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu