FeaturedHaberler

Hyundai Assan cephesinden deprem bölgesine destek




Hyundai yaptığı açıklamada “Hyundai Assan olarak, Kahramanmaraş’ta art arda meydana gelen ve çevre illeri de büyük ölçüde etkileyen deprem felaketinin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu büyük felaketi hep birlikte dayanışma ve iş birliği içinde atlatacağımıza yürekten inanıyoruz. Hyundai Assan olarak depremden zarar gören bölgelere yardım ulaştırmak için kurtarma ekipmanları ve temel ihtiyaçları kapsayan 10 milyon TL değerinde desteği AFAD’a sağlıyoruz.

Bu zorlu süreçte olduğu gibi her zaman halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı ve yaralılara şifa diliyoruz.”

Koreli üretici bu açıklamadan sonra bir duyuru daha yaparak;

“Hyundai Assan olarak geçtiğimiz gün yaptığımız desteğin ardından markamızın Güney Kore’deki merkezi de deprem felaketinden etkilenen ülkemize 1.8 milyon dolarlık yardımda bulunuyor.

Hyundai Motor Grubu, depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımızın yakınlarına başsağlığı dilerken yaralılarımıza da en kısa sürede iyileşmelerini temenni ediyor.

Milletimizin başı sağ olsun, kalbimiz her zaman Türkiye’mizle. ” ifadelerine yer verdi.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu