BMW M5… ve fren servosu (temizliği)




İlgili Makaleler

28 Yorum

  1. Aynı yerde aynı olay bizim megane da başımıza gelmişti ancak bizimkisi araç içerisinden motora giden elektrik tesisatının geçtiği yerden su arabanın içine vurdu.Bizim araçta ağacın altında dururdu.İlk başta acaba kapıdan felan mı alıyo dedik sonra baktık ki aynı şekilde yaprak ve pislik su yolunu tıkamış.Bakmak lazım artık tecrübe edindiğim için sık sık temizliyorum.

  2. 2003 ile arasında ki farkları söylerseniz sevinirim bende nisan ortası gibi 540’dan M5’e geçmeyi planlıyorum.Benim bildigim Orta konsolda ki ekran ve 1-2 göz ve senin aracın fiyatını söylersen çok makbule geçer 🙂

    1. Direksiyon, kadran vs. birkaç fark daha var ama en önemlisi segmanlar. O da aslında makyajla gelmedi, Mart 2000’den sonra üretilenlerinki değişti. Bundan önceki arabaların (ki benimki de buna dahil) yağ tüketimi daha fazla

  3. Merhabalar and abininde bahsettigine benzer bi sorun başima geldi paylaşmakta fayda var e39 kullanicisiy kaza tehlikesi atlattim aracimla sehir halindeyken fren servo sisteminin hortumu çikti birden fren boşaldi fren taş gibi oldu el freni ile durdurabildim daha sonra hortuma baktigimda çürüyüp koptugunu fark ettim. And abi bu bolgenin temizligini bende yaptirmak istiyorum komprosoru olan yikamacilar dahi yapabilir mi bilen birine gostermemizde fayda mi var?

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu