OPEL Astra GTC Sport 1.6 T 180 HP

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mertkya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mertkya

Asfalt Kurutucu
49
Marka
Seat
Merhabalar,

Bu foruma ilk katıldığımda OPEL Astra GTC Sport 1.4 T 140 HP arabam var dı. Daha sonra Seat Leon 1.2 TSI 'a geçtim. Daha sonra GTC kasaya ihanet ettiğimi düşündüm ve şuan OPEL Astra GTC Sport 1.6 T 180 HP olan güçlü versiyonunu aldım. Mutluyum. İstanbul'dayım aracımı test edebilirsiniz. Yakın zamanda motor vs. modifikasyonlar yapacağım. Hatta altlara bakarsanız 9 Temmuzda yine buraya yorum atmışım ilk GTC arabam için :)

Son düzenleme:

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2020-01-08 at 10.35.28 (2).jpeg
    WhatsApp Image 2020-01-08 at 10.35.28 (2).jpeg
    212.7 KB · Görüntüleme: 0
Bunun kadar etli butlu, heybetli c segment otomobil hala üretilmedi. Geçenlerde yanında Golf 6 durmuştu. Bildiğin b segment gibi kalıyordu karşılaştırdığında.

Haklısınız cidden kaslı yapılı bir duruşu var. Golf, Scirocco vs bunun yanında daha cılız kalıyor.

İnstadan zaten yazmıştım hayırlı olsun diye :D Daha çok fotoğraf at boş zamanlarında araba yılan 😍

• Haha
Tepkiler: mertkya
Bir aralar hayalimdi ama bunların sadece manueli var istanbul trafiğinde manuel demek işkence demek

Son mohikanlar sanırım megane 3 cup kasalar ve astranın bu kasaları. Sonrasında c segment 3 kapılar hak getire üretilmedi sanırım. Üretilsede bu ikili kadar albenili değillerdir değilse hatırlardım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...