hocam bana gore vw bır urunu urettıgınde (sahsı goruslerım uzerıne dayandırıyorum bunun bır kanıtlanmıs verısı yoktur ) polo dada aynı golf tede aynı jetta passat aynı sadece bıraz daha farklı ayarlarla . bunu and da solemıstı. bu sadece dsg ıcın degıl arabanın ıcıde benzer en yenı tıguan dada durum benzerdı . bana gore vw de seat da audı de aynı aynı motor aynı aktarım organları. bırı 100 kez teste tabı tutuluyor bırı 30 defa farkı bu bana gore. aralarında fıyat farkıda bırlestırılmesı ve ıc kalıte hıssının farklılıgından kaynaklı. sonucta saydıgım markaların cogu aracın vıdası bıle aynı . ama leon da her taraftan trım sesı gelırken audı de gelmemesının sebebı uretım kalıtesınden ıbaret.sen sadece bu kadar sorunlu bir şanzımanın tüm dünyada nasıl bu kadar çok sattığını açıklar mısın
hep dıyorum bırseyın cok satılması en ıyısı oldugunu gostermez kı ben and ın yazısını okudugumda farklı bır bakıs acısını kazanmıstım. https://www.otopark.com/2015/09/volkswagen-skandali-buyuyor/ onuda buraya ekleyeyım belkı fıkır olur