dirmak kullanıcısının son içeriği

  1. D

    KAPALI Fiat Egea HB 1.4 T Jet Yorumları

    Düşük km li ikinci el modelleri (3bin-8bin km) 60 bine bulunabiliyor hocam. Bakınca çok uygun değil ama araç fiyatlarına bakınca da insanın eli kolu bağlanıyor :(
  2. D

    KAPALI Fiat Egea HB 1.4 T Jet Yorumları

    1.6 Multijet düşünüyordum ama fiyatları uçmuş hocam o yüzden 1.4 Tjet i araştırmaya başladım :)
  3. D

    KAPALI Fiat Egea HB 1.4 T Jet Yorumları

    Güzel bir değerlendirme olmuş hocam sağolun. Merak ettiğim öncelikle yakıt performansı ve atikliğiydi ona da cevap vermişsiniz teşekkürler. İyi pazarlar.
  4. D

    KAPALI Fiat Egea HB 1.4 T Jet Yorumları

    Arkadaşlar merhaba, konu içi arama yaptım ama bulamadım sizlere sormak istedim. Fiat Egea HB 1.4 T Jet nasıldır aramızda kullanan arkadaşlar var mı acaba ?
  5. D

    KAPALI 55 Bin - 60 Bin TL bandında araç önerisi

    Arkadaşlar teşekkür ederim tavsiyeleriniz için sanırım ilk mesajımda yanlışlık yapmışım dizel veya benzinli diyecektim dizel yazmamışım. Önerileriniz için teşekkür ederim hepinize. Tartışmaya yol açtığım içinde kusura bakmayın.
  6. D

    KAPALI 55 Bin - 60 Bin TL bandında araç önerisi

    Arkadaşlar merhaba, 55-60 bin TL bandında sıfır yada ikinci el temiz ve benzinli önerirseniz az yakan bir araç tavsiye edebilir misiniz ? Bakıyorum bakıyorum işin içinden çıkamıyorum. Benzinli araç tecrübem yok daha önce o yüzden nelere bakmam gerektiğini bilmiyorum sizlere danışmak istedim...
  7. D

    KAPALI Maksimum 30 bin tl ilk araba

    Hocam aslında beklentiler benzer olur gibime geliyor. Yeni evlide de düğün borcu vs vardır ekonomik ister, baba adaylarıda çocuğa yatırım diye ekonomik ister ama aileye bir birey daha katıldığı için çocuksuz ve bekarlardan bi tık geniş araba isterler sanırım :) tabi benim dediklerim tamamen...
  8. D

    KAPALI Maksimum 30 bin tl ilk araba

    Ehliyetiniz şimdiden hayırlı olsun. Ev arkadaşım bu sene 0 seat ibiza 1.2 tsi aldı 45 bin civarı bi paraya sanırım kendiside sizin gibi 1.90 hatta biraz daha uzun olabilir ve koltuk ona göre ayarlıyken ben 1.77 yim ve arkasına oturabiliyorum biraz sıkıntı olsada oturuluyor ve yakıt tüketiminin...
  9. D

    KAPALI Opel İnsignia

    Mer Merakla bekliyorum yenisini söylediklerinizde beklentim dahada arttı valla :D
  10. D

    KAPALI Opel İnsignia

    Evet haklısınız ama alındığında çok uzun süreler kullanılacak bu manuel veya otomatik durumunu tamamen fiyat belirleyecek.
  11. D

    KAPALI Opel İnsignia

    Şuan ciddi indirimler uygulandığını düşünürsek şuan ki fiyatlara göre çok yüksek olacaktır yeni insignia fiyatları.
  12. D

    KAPALI Seat Toledo 1.2 TSI izlenim

    Hocam fiyatını tam hatırlamamakla birlikte aşağı yukarı o fiyatlarda olduğunu düşündüğüm egeayada bakmanızı öneririm izlediğim inceleme videolarında araçtan olumlu bahsediliyordu bi test sürüşüne çıkmakta fayda olduğunu düşünüyorum.
  13. D

    KAPALI Opel İnsignia

    Evet haklısınız şahsen insignianın bu kasasıda gayet hoşuma gidiyor tek eksi yanı bence ağırlığı yeni kasada hafifleyecektir ve yeni astraya bakarsakta güzel bir değişim geçirecektir ama dediğiniz gibi fiyatıda ciddi anlamda artacaktır.
  14. D

    KAPALI Opel İnsignia

    O yüzden aklımı baya çeldi hocam normalde c segmenti düşünüyordum ama baktığımızda şuan c segmentleride aşağı yukarı bu fiyatlarda.
  15. D

    KAPALI Opel İnsignia

    Daha şahsi olarak gidip fiyat almadım ama araştırdığım ve duyduğum kadarıyla 95-102 bandında arabanın fiyatı. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım