hasimg kullanıcısının son içeriği

  1. H

    KAPALI alınacak araba bi tane kafadaki soru 40 tane

    Bi süre bekleyeceğim hem biraz indirim vesaire olsun hem yeni modeller çıksın en mantıklısı bu olacak :)
  2. H

    KAPALI Bütçe 47-53bin tl

    İtalyan işi, bildiğim kadarıyla Fiat'ın lüx grubu ama Türkiye'de yemedi
  3. H

    KAPALI alınacak araba bi tane kafadaki soru 40 tane

    Malum 2016 nın sonuna doğru yaklaşıyoruz peki deneyimim yok bu volkswagen indirim yaparmı 53.000lik Poloya ne indirim verirler, hangi ay yaparlar? Lounge Comfortun üstüne 6bin lira hakeder mi? İbiza fiyat olarak Polonun 5-6 bin gerisinde peki kalite olarak neresinde?
  4. H

    KAPALI Bütçe 47-53bin tl

    İbiza polonun en dolusu olan Loungenin donanımlarına sahip 5-6bin lira daha ucuz çokta seviyorum lakin iç döşemesi felan sanki Renault symbol gibi basit görünüyor böyle oluncada çok üzülüyorum :)
  5. H

    KAPALI Bütçe 47-53bin tl

    Aynen fabia daha donanımlı ve ucuz fakat piyasada pek az ilerde satışı zorlar diye düşündüm bide volkswagen denince psikolojik olarak üstün geliyor. Golf e gelince çok isterim ama modelli temizine yetmiyor param keşke erişebilsem :)
  6. H

    KAPALI Bütçe 47-53bin tl

    Öncelikle herkese merhaba uzunca bi süredir arayıştayım bi kaç seçenek var kafamda fikir almak isterim, Sıfır km 1.2 tsı Polo Comfort 53.000 2015 model temizleri 47-48.000tl Birde bu meretin Lounge donanımı var ( ek olarak sensörler, +2hava yastığı, dijital klima, şık tasarım vs. ) temiz...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım