OTOPARK.COM | Sürücünün Adresi

Iskender™
Iskender™
insana sevgi yok hayvana mı olsun :D
Cenk
Cenk
İnsanı sevmeyeni anlarım, insandan daha tehlikeli ve nankör bir varlık yoktur. Ama hayvana merhamet etmeyeni hiç bir koşulda ve şartta anlamam. Senin sevginden ve ilginden başka hiç bir şey istemeyen, ağzı olup dili olmayan hayvanlara zarar verenlere hiç bir zaman acımam.
Iskender™
Iskender™
keza ben de öyle fakat sokak çocuklarını görünce içim acıyo :(
Cenk
Cenk
Onlar başka.. bir insandan merhamet, sevgi ve ilgiden başka bir şey beklemeyen, zararı dokunmayan, insan veya hayvan her türlü canlıya zarar veren, acımayan ve merhamet etmeyen tiplerden nefret ediyorum. Ama hayvanlara ayrı bir merhametim olduğu da bir gerçektir.
Iskender™
Iskender™
genelde yaşlılar merhametsiz oluyor apartmanın tamamı öğrenci ve herkes yiyemediği yemeği atmayıp kedilere&köpeklere veriyor. Bizim dışımızda yapan yok o kadar zengin de varken :)
Cenk
Cenk
Yaşlıların bir kısmı doğaları gereği daha huysuz olabiliyor. Bazı şeylere daha az tolerans gösterebiliyor. Tabii aralarında gerçekten merhametsiz olanları da vardır o ayrı. Bir muhtaca yardım etmekten daha büyük zevk yoktur şu dünyada. Allah herkese nasip etsin :)
maximaorhan
maximaorhan
Benim adore'den getirttiğim kedi evlerini de çaldı kansız o cocukları. Üsküdar Belediyesi kocaman bi kedi evi getirmis ama videodan sonra g*tü yiyosa ona da dokunsun dağdan gelme serefsiz
Cenk
Cenk
Üsküdar Belediyesi'ni çok takdir ettim. Allah onlardan razı olsun inşaallah. Ne istiyorlarsa kedi evlerinden şerefsiz, vicdansız çok memlekette. Yemin ediyorum iğreniyorum bu insanlardan.
İ
İstanbullu
Arkaşlar, görüntü link varmı . merak ettim ,
İ
İstanbullu
Adam bu soğukta üşenmemiş evinden çıkmış, kedi evine saldırmış. Bu millet ne kadar mallaşmış bilemedim.
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım