adli tıp uzmanı bi kadın açıklama yaptı, fotoğrafta görülen yaranın üzerindeki bilmemne bişeysi iyileşme gösterdiğinin kanıtıymış, yani ısırma olmadığı gibi daha önceden alınmış bi darbeymiş.
İşte bunlar çok önemli detaylar. Halk bunları merak ediyor, öğrenmek, duymak istiyor. Böyle bir meclise yakışmıyor buna neyin veya kimin sebep olduğunu bulamamak.
Haber izleyeyim dedim, sinirlerim bozuldu ben de başladım gülmeye. Bir de böyle çok ciddi, muhakkak çözülmesi gereken bir şeymiş gibi anlatıyorlar. Bacağı ısırılan da, karşıdaki ceza alsın diye öğretmenini ikna etmeye çalışan çocuk gibi anlatıyordu olanları )
Abi onu geç o iyileşir de. Şu mikrofonu kim çaldı onu bulsunlar.
Arkadaşım ne yapacan meclis mikrofonunu ? Satsan satılmaz. Kullanayım desen kime sesleneceksin ? Aklıma daha kötü şeyler geliyor, tövbest.
Aga 18 yaş falan sorun değil ama kimi aldığın önemli gidip de bütün para babalarının varisleri olan zengin p*çlerini toplarsan meclise sırf ihale almaları için, o zaman olmaz.
Onun yerine çıkar oradakilerin hepsini, al 200 Ekşici 200' de İncici daha iyi yönetirler.
Bu yaşta ve milletvekili olmuş koca koca insanların bir halta yaramadığını ve boş işlerle uğraştıklarını gördükçe, acaba 18-25 yaş arası gençlerin mecliste olması daha mı iyi olur diye sordurtmuyor değil hani. Meclisin halin 3-5 aklı başında vekil dışında içler acısı.
18-25 yaş arası gençlerde evet çok zeki,kendini bilen, ayakları yere basan, araştırmacı,okuyan gençler mevcut ama bunlar çok,çok azınlıkta umarım milletvekili makamına yaraşır kişilikler gelir.Yaşı,cinsiyeti farketmeksizin..
Masanın üstüne çıktı sanırım bacağı ısırılan kişi ) Gençlerin de durumu pek iyi değil ama ne bileyim, değişim farklılık iyidir. Bunlar yaşlandıkça iyice işe yaramaz hale gelmişler belli. Şimdikinden daha kötü olmaz zaten meclis. Belki o gençler arasından bu deneyim ve tecrübeyi kazanıp bir kaç tane doğru düzgün siyasi çıkar.
ben size kendi düşüncemi söyleyeyim dayısı halası milletvekili olan it kopuk ya da efendi zeki gençlerin ilk hedefi milletvekili olmak olacak. bu arada o yara da hiç ısırık yarasına benzemiyor be