OTOPARK.COM | Sürücünün Adresi

alfhonso
alfhonso
adli tıp uzmanı bi kadın açıklama yaptı, fotoğrafta görülen yaranın üzerindeki bilmemne bişeysi iyileşme gösterdiğinin kanıtıymış, yani ısırma olmadığı gibi daha önceden alınmış bi darbeymiş.
Cenk
Cenk
İşte bunlar çok önemli detaylar. Halk bunları merak ediyor, öğrenmek, duymak istiyor. Böyle bir meclise yakışmıyor buna neyin veya kimin sebep olduğunu bulamamak.
ilhan55
ilhan55
Okudukça duydukça gülüyorum :) Bizde ilkokulda birbirimizin kolunu ısırırdık ama mecliste bacak ısırma nedir:D
Cenk
Cenk
Haber izleyeyim dedim, sinirlerim bozuldu ben de başladım gülmeye. Bir de böyle çok ciddi, muhakkak çözülmesi gereken bir şeymiş gibi anlatıyorlar. Bacağı ısırılan da, karşıdaki ceza alsın diye öğretmenini ikna etmeye çalışan çocuk gibi anlatıyordu olanları :))
Samed M.
Samed M.
Abi onu geç o iyileşir de. Şu mikrofonu kim çaldı onu bulsunlar. :D
Arkadaşım ne yapacan meclis mikrofonunu ? Satsan satılmaz. Kullanayım desen kime sesleneceksin ? Aklıma daha kötü şeyler geliyor, tövbest. :D :D
alfhonso
alfhonso
aha bi de onu mu çalmışlar asdfasff Zuhahahah :D 18 yaşında milletvekillerinin gelmesi için ortamı onlara uygun hale getiriyorlar :)))
Samed M.
Samed M.
Aga 18 yaş falan sorun değil ama kimi aldığın önemli gidip de bütün para babalarının varisleri olan zengin p*çlerini toplarsan meclise sırf ihale almaları için, o zaman olmaz.
Onun yerine çıkar oradakilerin hepsini, al 200 Ekşici 200' de İncici daha iyi yönetirler. :D :D
Cenk
Cenk
Bu yaşta ve milletvekili olmuş koca koca insanların bir halta yaramadığını ve boş işlerle uğraştıklarını gördükçe, acaba 18-25 yaş arası gençlerin mecliste olması daha mı iyi olur diye sordurtmuyor değil hani. Meclisin halin 3-5 aklı başında vekil dışında içler acısı.
maximaorhan
maximaorhan
Ya bacak ısıracak kadar ne yaşadı ki bunlar ya? Yoksa sayın milletvekillerimiz yerlerde mi geziyolar? Cık cık cık ne kadar üzüldüm...
  • Beğeni
Tepkiler: Cenk
ilhan55
ilhan55
18-25 yaş arası gençlerde evet çok zeki,kendini bilen, ayakları yere basan, araştırmacı,okuyan gençler mevcut ama bunlar çok,çok azınlıkta umarım milletvekili makamına yaraşır kişilikler gelir.Yaşı,cinsiyeti farketmeksizin..
  • Beğeni
Tepkiler: Cenk
Cenk
Cenk
Masanın üstüne çıktı sanırım bacağı ısırılan kişi :)) Gençlerin de durumu pek iyi değil ama ne bileyim, değişim farklılık iyidir. Bunlar yaşlandıkça iyice işe yaramaz hale gelmişler belli. Şimdikinden daha kötü olmaz zaten meclis. Belki o gençler arasından bu deneyim ve tecrübeyi kazanıp bir kaç tane doğru düzgün siyasi çıkar.
maximaorhan
maximaorhan
ben size kendi düşüncemi söyleyeyim dayısı halası milletvekili olan it kopuk ya da efendi zeki gençlerin ilk hedefi milletvekili olmak olacak. bu arada o yara da hiç ısırık yarasına benzemiyor be :D
alfhonso
alfhonso
yav gönderinin en başına adli tıp raporunu sundum ya :D
maximaorhan
maximaorhan
alfhonso bey ben kendi yorumumu kattım olaya ne sivriliyosun hemen hhşşşşşş
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım