OTOPARK.COM | Sürücünün Adresi

Porsche
Porsche
Abi bende Galatasaray'lıyım ama şu son zamanlardan sonra ne pederle maç izleriz ne de forma alırız. Valla 1 keyfimiz vardı oda kalmadı.
Cenk
Cenk
Ben de artık maçları izlemiyorum, sadece ne olup bittiğini taraftar sayfalarından takip ediyorum. Düşün, maçları hiç izlemeyen biri olarak bile podolski'nin satılamayacağını görebiliyorum. Adamın her maç golü-golleri var.
G
GARAJ TV
Podolski ve sneijder gibi oyuncular için özel bir sisten ve oyun lazım bunu kuracak bie td miz olsa şuan lider olurduk zaten.
alfhonso
alfhonso
Yerine Dzeko'yu daha az maliyetle alacaklarını bilsem hadi bi ihtimal derimde bu yönetim Poldiyi satar forvet almaz o yüzden satanın aliminyumnitrat
Cenk
Cenk
Poldi'den gelecek 3-5 milyon ile bu takım veya kulüp toplanmayacak. Zaten kimlere ne bonservisler, maaşlar verdiler de bir halta yaramadı. Poldi gibi bir topçunun atacağı gol sayısına, 3-5 milyon euro'dan daha fazla ihtiyacımız var. Zaten başka gol ayağı da yok adam gibi.
alfhonso
alfhonso
Aynen öyle, Erzincan maçı ölçü olamaz tabi ki ama Takımda en fazla skor katkısı olan oyuncu. Ama bu takımın oyuncudan öte şu kadroyu doğru taktikle oynatacak teknik ekibe ihtiyacı var. Şu leş teknik ekiple bu kadroyla şampiyonluk kotasındayız. Ve bence karabük maçına rağmen fikstür avantajıyla bi adım öndeyiz
Cenk
Cenk
Bence de fikstür avantajımız var ama bu teknik ekiple gittiği yere kadar artık. Sene sonu yenilerler.
Elemanın teki de demiş ki attığı 5 gole rağmen podolski oyunda hiç yoktu bence satılsın.. Attığı 5 gole rağmen ne demek ? :))
alfhonso
alfhonso
10 yaşındadır salla :))) Hayır dese ki Podolski Adana maçı vs bazı maçlar hiç koşmuyor defans yapmıyor dese bi nebze anlarım ama bundan şikayet edebilmen için Podolskinin yanında oynayan ıstıran skor üreten bi forvetin olması lazım. Poldi futbol hayatı boyunca böyle oynadı, az şut atar ama isabeti yüksektir çünkü adam kafasıyla oynuyor kendini yormuyor nerde durması gerektiğini biliyor.
  • Beğeni
Tepkiler: Cenk
alfhonso
alfhonso
Ben son bi kaç haftadır Sneijder'i inanılmaz beğeniyorum ilk 2 senesinde olduğu gibi oynuyor bu sene, geçtiğimiz senenin kötü izlerinden kurtulmuş halde çok mutlu ediyor beni
  • Beğeni
Tepkiler: Cenk
Cenk
Cenk
Belli bir sistemi ve oyun kültürü olan kulüplerde sadece gol vuruşu yapmak yahut asist yapmak yetmez eyvallah da bizim takım belli, lig belli, bir kısım koşarken ( ki koşmaktan başka meziyeti olmayanlar ) bir kısım daha az efor sarfedip skoru değiştirecek hamle yapar. Bizim gibi liglerde bu hep böyledir. Başka ne bekleyebilirsin ki zaten :))
alfhonso
alfhonso
Riekerink: "Erzincanspor maçında beraberlik bize yetiyordu ama biz beraberliği düşünmedik. Galibiyet için oynadık."


şu açıklamayı yapan adamın Galatasaray'da yeri altyapı bile olmamalı.
  • Beğeni
Tepkiler: Cenk
Cenk
Cenk
Yatıp kalkıp yediği 2 golü düşünmeli. Neden yedik, nasıl yedik, bu seviyede bir kulübün bu 2 golü yememesi gerekirdi. Bunun üzerinde durmalıyız dışında başka bir düşüncesi ve açıklaması olmamalıydı.
alfhonso
alfhonso
Defans yokki abi ya, son dakikalarda 2 kafa topu vurdu adamlar sinirden ekranı tekmeliyordum semih çıldırtıyor hiç pozisyon bilgisi yok adamda nasıl bu kadar düştü çözemiyorum, Ujfalusi gittiğinden beri günden güne geri gidiyor adam
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım