Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@motorsinann sinanim benzinli kullananlara Allah sabir versin, ben kesin oturur aglardim. @maximaorhan gece 12'den once doldurcam depoyu zaten. @alfhonso fiyatlari gordukce hala yorumsuz kaliyorum
100 liraya 500 km yaptıysan hay maşallah derim, şuanda şehir içi 100 liraya 300 kmyi göremiyorum
Bir petrolhead olarak bizim memlekette dizellere hevesleniyorum
120 civari birseyler tutar diye tahmin ediyorum ama para az olunca her sekilde zorluyor insani. Sehir ici zaten 6.5 falan geziyorum soguklarda artiyor tuketim. Lpg'ye de gecirdilar zamlari. Bakalim nolcak boyle.
Geçen karlı gece arabayı çıkardım, petrolhead kafasıyla kendimce eğlendim karda. Normalde karlı havalarda gece çıkan ve eğlenen gençler çevreyolunda sağ şeritte 60 ile sakince gidiyorlardı. Yakıt fiyatının insanları nasıl etkilediğinin bir kanıtı daha
Abi oyle lanet bir yerde yasiyorum ki en kilit istanbul trafiginde bile kisin 5 litre ortalama ile dolasiyorum. Memlekette cikiyor 6.5 litreye. Vallahi lanetli bir yer burasi.