OTOPARK.COM | Sürücünün Adresi

T
TSIDSG
" Komşusu açken tok yatan bizden değildir " peygamber efendimiz böyle demiş fakat önce kendini doyurup düzene sokmak gerekli.
Elbette yardım edeceğiz fakat ülkemizin ekonomisi kötüyken ve 4 bir yanda savaş varken bu kadarı fazla..
Cenk
Cenk
@motorsinan Peygamberimiz zamanında kafirlere karşı yapılan bir savaşta müslümanların bir kısmı canlarından korkup kaçmıştı. Allah'ın kesin ayeti vardır, kafirlerden korkup savaştan kaçmayın diye. Ama bu suriyeli sözde müslümanlar Allah'ın ayetlerini de hiçe sayıp vatanlarını kafirlere bıraktı. Bunların korunacak, beslenecek, kollanacak hiç bir yanı yok.
  • Beğeni
Tepkiler: yaso
T
TSIDSG
Hani o çok bambaşka bir mesele, vatan namustur savaştan da kaçılmaz o kadar gaddar bakarsak eğer kapıya koymamamız gerekli, kadınlar çocuklar yaşlılar için temel ihtiyaçlar sağlanabilir tabi ki ama eli silah tutanların kesinlikle savaşması gerekliydi, işte bunlar olup bu kadar hak verilmesi üzüyor insanı.
En üzücü olan, askerimiz orada savaşırken bunlar burada plajda v.s keyif çatıyorlar ya gram acıyasım gelmiyor
Cenk
Cenk
Mesele tam da bununla alakalı. Müslüman bir toprağı kafirler işgal ediyor, sense Allah rızası için ülkeni ve dini savunmak yerine kaçıyorsun. Cihad sadece peygamberimiz zamanında yapılan bir şey değildir. Kadın, çocuk ve yaşlıları alır kamp oluşturur bakarsın ama erişkin insanlar canından korkup kaçtı. Bu davranışın aynısını herkes yapsa ne islam yayılırdı, ne bugün bu ülke olurdu.
  • Beğeni
Tepkiler: yaso
T
TSIDSG
Harfi harfine katılıyorum şeker abim
Cenk
Cenk
Vatan dediğin yediğin lokma kadar kutsaldır sinanım. Allah inşaallah bizim başımıza böyle bir musibet vermez.
  • Beğeni
Tepkiler: yaso
T
TSIDSG
İnşallah abicim, bizim gidecek komşumuzda yok
  • Beğeni
Tepkiler: yaso
Cenk
Cenk
Bizi bu topraklardan başka hiç bir yerde yaşatmazlar. Hoş yaşayabilseydik de kaçmazdım o ayrı. Hayırlısı olsun inşaallah.
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım