OTOPARK.COM | Sürücünün Adresi

Mt.Akina
Mt.Akina
Nedense yılları 2011 den sonra sayamadım yeni bir sendrom olsa gerek 2007 ve 2010 model bir araba daha hala bana taze fabrika malı gibi geliyor.
anl_akl
anl_akl
Aynı şekilde belki de eski arabaya bindiğim için.
Samed M.
Samed M.
Benim en sevdiğim 2008 ve 2012. Bir araba 2008 veya 2012 model ise benim için sıfırdan farksızdır. Sanırım kafayı yiyoruz veya yedik bile. En son o zaman mı mutluyduk acaba ?
Mt.Akina
Mt.Akina
Olabilir hocam bana sorarsanız @anl_akl nin de dediği gibi daha çok uzun süre kullanımlı hiç 2007 üstü aracımız olmadı hep alt modeller oldu sanırım nedeni bu...En yeni 2007 Trend focusumuz vardı onu hatırlıyorum Sony CD çalarlı felan :D:D:D
bt
bt
Bizim 2010 model benzinli araba 175k km'yi devirdi. O yüzden artık 2010 model arabalara 10 yıllık gözüyle bakabiliyorum :D
ibougur
ibougur
ya zaman çok hızlı akıp gidiyor takip edemiyoruz bizim araba 2011 çıkışlı 2012 model ama üstüne 2.kasa geldi
alfhonso
alfhonso
Harbiden ben de şaşırıyorum. Aynı şekilde 2000 doğumlu öğrenci mi olur diyodum adamlar üniversiteye gidecek bu sene asdfadf
Mt.Akina
Mt.Akina
2000 sigara paketi ismi gibi ya da çocuk ya da bebeğin doğum tarihi gibi bir tarih.Kazık kadar herifin değil. :D:D:D
alfhonso
alfhonso
forumda ciddi anlamda 2002 2003 doğumlular var :D