OTOPARK.COM | Sürücünün Adresi

Ugur
Ugur
Ben de çok beğeniyorum, kış ayı için güzel oluyor, kış lastiğini takacaksın, üstüne paçalık geniş geniş, arabayla Çamura gireceksin, sonra park edip karşısına geçeceksin, Colin Mcrae gibi hissedeceksin kendini :D
T
TSIDSG
ben alacaktım fiyat sordum orijinal fiesta zetecs paçalığına 250-300 arası dediler, ok kib by dedim kaçtım
Mt.Akina
Mt.Akina
@motorsinann hocam ucuz yollu bulunabilir orijinal değil de böyle elastik-plastik bir paçalık düşünürseniz daha ucuz yollu bulunuyor.Mesela araba griyse kırmızı bir elastik paçalık atarsınız arka çamurlukların oraya siyah teneke jantla çok iyi kombin oluyor sanki kitcar'mış havası veriyor :D
T
TSIDSG
Kırmızı değil de siyah renk düşündüm, üniversal paçalıklar var ama olur mu olmaz mı bilemiyorum veya iyi olur mu
dediğin gibi teneke jant paçalık camlarda film zaten yok off şahane olurda önce bagajda ki tenekeleri taktırayım :D
Mt.Akina
Mt.Akina
@motorsinann zevkler yakın hocam bana sorarsanız sizin için arabayı lifte kaldırmak çok zor olmaz sanırsam kendiniz tampon plastiğine da ufacık bir delik açarsınız bir kaç hafta gezersiniz baktınız gözünüzü tırmalıyor sökersiniz.Bana sorarsanız siz bir takın onun kırmızısını takmayı bile düşünürsünüz kara jantla birlikte :D:D
Mt.Akina
Mt.Akina
Ugur
Ugur
Bence de siyah daha iyi gider
Mt.Akina
Mt.Akina
Aynen şimdi düşündüm kırmızı çok iddialı duruyor :D Riskli
T
TSIDSG
siyah olan daha bir hoş duruyor bence, arabam Subaru olsa kesin kırmızı yapardım :D
Ugur
Ugur
T
TSIDSG
dimi knk ford araba da üzerinde broadway yazan paçalıkla dolaşalım :D
Mt.Akina
Mt.Akina
Hoş durmaz bence Broadway paçalığı broadwayiçin olmalı :D:D:D he ekonomik durum iyi değilse 5-10 alınıp bir de sprey boyayla bir şeyler olur belki :S
Mt.Akina
Mt.Akina
Aklıma Hammond'ın Turbo çıkartmaları geliyor :D:D