Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@CenkGs Bizim bizim okulun karşısındaki Renault bayisinde 0 KM sarı kırmızı siyah kombinasyonda Megan RS var hala satamadılar bu sefer onu istiyorum ya Focus biraz tuzlu kaçtı.
Bugün arkadaşlarla konuşuyoruz biri dediki bu RS'i ben alacam diğeri dediki hayır ben alacam ben dedimki siz kimsiniz olum o araba benim. Alıcısı çok ama alanı yok be abi )
Az kaldı Ceyhunum, önümüzdeki ayı bekliyorum. Şirketi şu borçlardan arındırmadan almak istemiyorum. Çünkü; Quattro A5'i de öyle bir zamanda alıp satmak zorunda kaldım. Rüyalarıma giriyor hala. RS'i alıp öyle bir şey yaşamak istemiyorum.
İstanbul Park'ta arkadaşımınkini kullanma şerefine nail olmuştum. O kadar keyifli ki, 330d ile cayır cayır yanlamama rağmen o keyfi verememişti bana. Şirketin durumu toparlansın, gidip konuşurum uygun bir fiyat almaya çalışırım. Uzun zamandır orada zaten, ellerinden çıkarmak istiyorlardır. Güzel bir indirimle alabileceğimi düşünüyorum.