OTOPARK.COM | Sürücünün Adresi

Cenk
Cenk
Arkadaşlarımın çocukları oldu, kızını oğlunu severlerken falan fotoğraflarını görüyorum. Yadırgıyorum.. Hayat çok garip ve hızlı akıp gidiyor.
bt
bt
Naaabayım, çatır çatır evlenenlerin çevresinde bol bol dayılık amcalık döndürüyorum.
alfhonso
alfhonso
Onlar ayrı abi benden yaş yaş küçükler çoluk çocuk sahibi oldu da bu yaz baya şimdiden 6 7 düğün oldu şimdilik 3 farklı şehir, sanırım evlenmeyen bi ben kalacağım eylül ayına kadar :D
alfhonso
alfhonso
he bi de o da var, dayısııı amcasıııı diye diye yemin ediyom büyüdü anaokulu açıp hepsini bünyeme alasım geliyor
Cenk
Cenk
5 tane yeğenim var, 5.kere amca oldum. Yeğenlerden biri ilkokula başladı bile. Oturup koca adam gibi muhabbet ediyorlar. Yetişemiyorum vallahi, bir yandan da psikolojik olarak ' yaşlanıyor muyum lan ' sendromuna giriyorum.
alfhonso
alfhonso
sen geç kalmışın ben çoktaaan girdim, doğru düzgün arkadasım kalmadı yav alayı evli barklı eşinden izin alıp çıkanlar falan :/
Cenk
Cenk
Benim de aynı şekilde. Çok samimi, çocukluğumuzun beraber geçtiği, tek bir konuda bile anlaşmazlığa düşmediğim arkadaşımla artık konuşacak konu bulamıyoruz. Evlenip çocuk sahibi olunca kafalar öyle bir değişiyor ki sohbetlerin konusu bile artık sana uymuyor. Ne diyeyim hayırlısı olsun.
alfhonso
alfhonso
aynen abi hayırlısı hakkımızda :D
123456mtn
123456mtn
Elizabet tablosu

Gerçekten büyüyüp evlenmeyi çok isterim
yaso
yaso
Şu izdivaç programları kapanmadan değerlendirin bari beyler olmayacak böyle :D
alfhonso
alfhonso
Onlar Kapansın kapansın :D
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım