OTOPARK.COM | Sürücünün Adresi

Cenk
Cenk
Standart yaylarla bile lastikler bana yetmiyorken spor yaylarla hiç yetmez. Bana yüksek performans lastiği lazım öncelikle :)
yaso
yaso
Abvv Cenk Abi çıldırmışsın sen :D
Cenk
Cenk
Sırf ebat yok diye jant büyütmek zorunda kalacağım. O zaman da konfor iyice düşecek. Neyse, belki pc6'nın 16 inch'lik versiyonu çıkar ileride :)
yaso
yaso
Belki de 17 jant takımı + 35mm spor yay takımı + spacer + kule gergisi alırsın durur kenarda :D Yazın bu kombin, kışın stock :)
Cenk
Cenk
Kule ön düzeni bayağı zorluyor. Kule takılacağı zaman ön düzenin de güçlendirilmesi gerekiyor. Spacer falan bana fazla gelir. 17'lik jant takımı şimdilik yeterli gelir. İleride belki spor yay da takarım ama spor yay takacağım zaman direkt ford performance ürünlerinden kullanırım. St veya rs'de kullanılan yayları temin ederim :)
ibougur
ibougur
Bi kafadan kaydın galiba :D
Cenk
Cenk
Yok, kafadan açmıyor bütün 4 lastik olarak diyelim :) Aslında kaymak denemez de yolu erken tırmalamaya başlıyor. Aracın ve benim limitimiz hala var ama lastik erken tırmalamaya başlayınca biraz daha zorladığımda virajın dışına doğru açılma zamanı geliyor :) Havalar henüz tam ısınamadı, lastikleri de bu yüzden ısıtamıyorum hele şehir içinde. Yaz tam geldiğinde belki biraz daha iyileşir.
maximaorhan
maximaorhan
Çare coil ilaç gibi valla vectra gibi bi arabanin kafasinda bile o denli degisiklik yapıyor ise sdnin araci dusunemiyorum
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım