OTOPARK.COM | Sürücünün Adresi

yaso
yaso
Bence de sen büyüyünce kesin VAG'cı olmayacaksın kankam :)
Porsche
Porsche
Valla eğer 208 GTi by PS verirseniz anında harcarım hiç acımam :))))
Cenk
Cenk
İnsanların vag'dan nefret etmesinin sebebi ürettiği ürünler değil ceyhunum, ürünlerin ele geçirdiği insanların tavırları.. Yoksa vag grubunun ürettiği arabalar zaten gayet kaliteli :))
S
sputnik
Zevk ve beklenti meselesi. Geçmişte 2 farklı VW'miz olmuştu, onlardan birini çokta seviyorduk. Ama şuankileri almak aklımın ucundan geçmiyor. Markalara düşmanlık besleyecek tipte biride değilim, dipnot düşeyim.

Bu mesajı yazarken sayfanın üstünde 1.178TL taksitle Tiguan diye reklam dönüyor. Adam profilini özel hazırlamış, içeri girince VW reklamı dönüyor. :D
Porsche
Porsche
Boşver 0km Tiguan'ı sana bizimkini 170'e verelim @sputnik :))
Porsche
Porsche
@CenkGs biliyorum abim ben zaten şakayla karışık şaşkınlığını belirtmek ve muhabbet dönmesini sağlam için yazdım :) bende bildiğiniz üzere çok seviyorum hatta bazen çizgiyi aşıyorum ama aşmamaya da çalışıyorum :)
  • Beğeni
Tepkiler: Cenk
Cenk
Cenk
Benim de Ford sevgim fazladır. Hatta ben 20'li yaşların başında ciddi fanatiktim, öyle ki her markaya burun kıvırırdım. Gençlik kan kaynıyor ya gazlıyoruz ediyoruz, viraj kasıyoruz tabii oo Ford çok iyi havalarında dolanıyordum :)) Sonra zamanla o kafa değişiyor tabii ama hala içimde bir miktar o fanatikliği hissettiğim oluyor :))
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım