OTOPARK.COM | Sürücünün Adresi

T
TSIDSG
Bu tüm Rangeler için geçerli bence, o kadar saçma üretim ve aşırı hassas elektronik/motor sistemini insan yapamaz
candiyebilirler
candiyebilirler
Biraz açabilir misiniz ?
bt
bt
Land Rover arazi yetenekleriyle, amacına göre mükemmel tasarlanmış şasi ve süspansiyonlarıyla Land Rover oldu. Sonradan modernize edilmiş motorlar ve modern zamana uyarlanmaya çalışılırken eklenen elektronik aksamlar, markanın o mükemmel ve dayanıklı yapısıyla hiç örtüşmedi. Hala o sağlam şasi/süspansiyon yapısına göre elektroniğin genel olarak zayıf kaldığı söyleniyor.
Porsche
Porsche
Bende o kadar büyük bir vaouuvv efekti yaratmadı ama güzel olmuş içini beğenmeyen Allah çarpar.
assettocorsaa
assettocorsaa
İç mekan ders niteliğinde. Bundan sonra çıkacak birçok modelin ilham kaynağı olur.
candiyebilirler
candiyebilirler
Benim yorum yaptığım şey tamamen tasarımıyla alakalıydı. İç mekan için bulduğum iki eksik var: Kokpitteki metal malzemeye güneş yansıyınca direkt sürücünün gözüne vuruyor ve sağ dizin değdiği küçük bir alan sert plastik. Onun haricinde bir sıkıntı aradım ama bulamadım. En sevdiğim yanı ise kapı kollarının gövdeye birleşik olup elini götürdüğün zaman gövde içerisinden dışarıya doğru çıkması ve farları..
  • Beğeni
Tepkiler: bt
DuzboruDownpipe
DuzboruDownpipe
T
TSIDSG
Bir Triger için 6 radyatör ve komple ön tarafın söküldüğü,
Turbo değişimi için şasi-kupanın ayrıldığı ( fabrikada evlendirme olayının tersi ),
En hassas parçası olan enjektörün sökümü için 1 gün uğraşılması.. iç mekanmış farmış bunlar göz boyama benim için param olsa da Range Rover...
candiyebilirler
candiyebilirler
Kiralama şirketlerinin mantığında bunlar malesef göz boyama değil. Ne araçlar tercih ediliyor görseniz, yazık dersiniz. Benim zaten onu alacak param olmadığı için o kısmına hiç girmiyorum. Potansiyel müşteri olsaydım söylediğinize sonuna kadar hak verir ve bu açıyla yaklaşırdım. Ancak o maddi imkanlara sahip kişiler bana sorduğunda yazınızı aktarıp, araştırarak detaylandıracağım. Teşekkür ederim..
  • Beğeni
Tepkiler: TSIDSG
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım