OTOPARK.COM | Sürücünün Adresi

bt
bt
Kendimi otomobiller konusunda nispeten bilgili bulurum da, sana yemin ederim yazdığın üzerinden Google'layıp bu modelin ne olduğunu bu mesajı yazmadan 2dk önce öğrendim :D
At
At
Ben de yeni öğrendim çok bişey kaybetmemişim açıkçası
saracer
saracer
@bt & @AYUU gercekten sasirdim acikcasi yeni duydugunuza, bi ara bi sukse yapmisti aslinda devasa boyutlari ile. Mercedesle ortak bazi calismalar yaptilar fln ama teknolojisi cok geriden takip ediyor. Hayatimda gordugum en uzun 0-100 degerine sahip arac : 14 saniye !!!
At
At
Görmüşümdür ama açıp neymiş bu diye bakmadım yani öyle söyliyim.
bt
bt
@saracer 14 saniye çok uzak değil ya. Polo 1.0 Trendline'a, i10 1.0'a indin mi kolaylıkla yakalanabilen efsane veriler. :) Hatta benim arabaya lpg tak, benim arabayla da 14 saniye yakalanır :D
_yunusak9707
_yunusak9707
Disi cok cirkin ve gereksiz uzun bi arac
saracer
saracer
@SwedishMetal ya tasarim gorecelidir eywallah ta, teknoloji cok eski 2015 model 5 ileri otomatik vites mi kaldi ya ! 2.0 lt 155 hp nedir Allah askina !!! bizimki 7 kisilik olmasina takildi, 2.5 lt dizel sorentosu vardi onu satti, 2016 turbo benzinli sportage aldik ama kucuk geliyor.
bt
bt
@saracer kullandığım araçtan tavsiye vereyim, 2. elde temiz duranı hakikaten temiz oluyor; Kia Carnival öneririm. Hem aşırı dayanıklı, hem de konfor konusunda Grand Voyager'ı aratmaz :)
saracer
saracer
@bt biliyorsun biz zaten ezelden Kia ciyiz fakat Carnival 2.9 lt olmasi dusunduruyor ve en yuksek modellisi 2008 ki nerdeyse 10 yasinda araba aldirmayi aklimin ucundan bile gecirmiyorum. Babam arabaya cok bakmaz, sorun cikarmayacak bi araba olmali. Araba yolda birakana kadar gecici cozumlerle problemi ortadan kaldirmaya calisir !!!
Porsche
Porsche
Abi bütçeye göre Peugeot 5008, Skoda Kodiaq veya Tiguan Allspace önerebilirim. Üçüde büyük, teknolojik ve oldukça güvenli.
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım