Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendimi otomobiller konusunda nispeten bilgili bulurum da, sana yemin ederim yazdığın üzerinden Google'layıp bu modelin ne olduğunu bu mesajı yazmadan 2dk önce öğrendim
@bt & @AYUU gercekten sasirdim acikcasi yeni duydugunuza, bi ara bi sukse yapmisti aslinda devasa boyutlari ile. Mercedesle ortak bazi calismalar yaptilar fln ama teknolojisi cok geriden takip ediyor. Hayatimda gordugum en uzun 0-100 degerine sahip arac : 14 saniye !!!
@saracer 14 saniye çok uzak değil ya. Polo 1.0 Trendline'a, i10 1.0'a indin mi kolaylıkla yakalanabilen efsane veriler. :) Hatta benim arabaya lpg tak, benim arabayla da 14 saniye yakalanır :D
@SwedishMetal ya tasarim gorecelidir eywallah ta, teknoloji cok eski 2015 model 5 ileri otomatik vites mi kaldi ya ! 2.0 lt 155 hp nedir Allah askina !!! bizimki 7 kisilik olmasina takildi, 2.5 lt dizel sorentosu vardi onu satti, 2016 turbo benzinli sportage aldik ama kucuk geliyor.
@saracer kullandığım araçtan tavsiye vereyim, 2. elde temiz duranı hakikaten temiz oluyor; Kia Carnival öneririm. Hem aşırı dayanıklı, hem de konfor konusunda Grand Voyager'ı aratmaz :)
@bt biliyorsun biz zaten ezelden Kia ciyiz fakat Carnival 2.9 lt olmasi dusunduruyor ve en yuksek modellisi 2008 ki nerdeyse 10 yasinda araba aldirmayi aklimin ucundan bile gecirmiyorum. Babam arabaya cok bakmaz, sorun cikarmayacak bi araba olmali. Araba yolda birakana kadar gecici cozumlerle problemi ortadan kaldirmaya calisir !!!