OTOPARK.COM | Sürücünün Adresi

Cussler
Cussler
Keşke sadece eğitim sistemi programları olsa,tüm ülke işinden anlamayanlarla dolu
Cenk
Cenk
Aynen öyle. İnsanların bilmedikleri, uzman olmadıkları konularda tv'lere çıkıp konuşmasından, ehil olmayan kişilerin meslek icra etmesinden usandım.
yaso
yaso
İnsanlıktan anlamayanların halkı yönettiği bir yerde bunların da olması tuhafıma gitmiyor be Cenk abi.
Cenk
Cenk
Benim de tuhafıma gitmiyor yasinim ama şu ' çok biliyoruz ' edaları yok mu beni benden alıyor.
İ
İstanbullu
Özel okula yazdırıcam kızımı, ev mev almktansa, eğitim içim para biriktirmeyi mantıklı bulmaya başladım
Cenk
Cenk
Maddi durumu olanlar için yapılması gereken en öncelikli şey budur zaten. Hele ki yeni müfredatlar, kitaplarda yazan yeni saçmalıklarla o çocukların beyinleri küçük yaştan itibaren yıkanmaya başladığı vakit daha da yola sokulmaz çocuk. Temelden yatırım yapıp iyi eğitim almalarını sağlamak gerekiyor ki lise, üniversite zamanları iyi yerleri kazanabilsinler.
Kim?
Kim?
İhtisası dışında iş kolunda görev alan insan parçacıklarından oldum olası nefret etmişimde maalesef bunlarla devlette bile karşılaşıyoruz yazık
Kim?
Kim?
@İstanbulluu bence ilkokula kadar kendi imkanların ile özelde okut ortaokulda, iyi bir özel okulların bursluluk sınavlarını kazanırsa gönder aksi takdirde nisbeten ucuz bir özel okula gitmeli. Lisede ise devlet okulunda okumalı. Günümüz için doğrusu böyle ilerisi için zaman ne gösterir bilemeyeceğim. Bir spor dalı ile uğraşmayı ihmal etmemeli.
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım