OTOPARK.COM | Sürücünün Adresi

Cenk
Cenk
Iran, Ortadogu'nun gelecegi icin son kaleydi. Orayi da digerlerine benzetirlerse sira bizde. Gecmis olsun. Insaallah oyle bir sey olmaz.
saracer
saracer
@Cenk aslinda onlardan once bizi karistirmayi denediler defalarca (Gezi + 15 temmuz vs vs) Ama dedigin gibi iran orta dogunun emniyet subabi, maalesef vaziyet cok korkutucu !!!
Cenk
Cenk
Maalesef bizi Osmanlı'dan beri karıştırmaya devam ediyorlar. Fakat çok şükür ki henüz Irak, Suriye gibi durumlara düşmedik. İsrailli bir diplomatın anılarını okurken bu durumu bir 50 yıl kadar geciktirenin Atatürk olduğunu, İran'dan sonra sona bırakılan devletin Türkiye olduğunu planladıklarını söylüyordu.
Iskender™
Iskender™
Halk mutsuzsa tabi karışır bakınız Türkiye’deki gençlerin çoğu ümitsiz. Hayatlarında bir amaçları yok hepsi yurt dışına çıkmayı planlıyor. Sosyal devlet anlayışı olmayan bir ülkedeyiz. Adalet yok. Her şeyi din ile halledileceklerini sanan siyasetçiler var. Hal böyle olunca tabi ki sıra bizde. Millet devlete köle olmaktansa yeni devlet yaratmayı seçecektir.
At
At
Bıktım şu siyasetten vs bırakın millet hayatını yaşasın
Kim?
Kim?
Gezi parkı v2 :(
Samed M.
Samed M.
Ekşide yazılmış (altta). Okuyun, eğer dar bir kalıbın içinden bakmıyorsanız halkın ayaklanma sebeplerinin içinde bizim şuan ki halimize birebir benzeyen detaylar bulacaksınız. Hatta tamamı benziyor bile diyebiliriz. Ortada bir barut varmış ki gelip birileri kıvılcımı atmış.
Samed M.
Samed M.
Her şeye ''Amariganın oyunu yav'' demenin anlamı yok. Amariga dediğiniz gelip bir İskandinav ülkesini karıştırabilir mi ? Hayır, çünkü halk kusursuz ve bir sorunları yok fakat İran halkı öyle değil. Umarım en yakın zamanda üzerlerindeki baskıcı ve yozlaşmış rejimden kurtulurlar. Birleştikleri tek payda özgürlük, bu bile onları haklı kılar.

https://eksisozluk.com/entry/73158158
thestig
thestig
"Amariganın oyunu" olduğu gayet açık. CIA, Michael D'andrea'yı İran'a atadıktan bir kaç ay sonra olaylar patlak verdi sizce tesadüf mü? Bu adamı araştırırsanız olmadığını göreceksiniz.
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım